NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA OSTAVILA GENIJALNOG MILIJARDERA: On sad javno pati i plače!

Show
NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA OSTAVILA GENIJALNOG MILIJARDERA: On sad javno pati i plače!
.

Nije jedan od najinteligentnijih i najbogatijih ljudi na svijetu, no i on je samo muškarac koji pati za ženom svog života. Elon Musk otvorio je dušu u intervjuu za magazin Rolling Stone i progovorio o prekidu s Amber Heard, najljepšoj ženi svijeta koja je bila fatalna ne samo za njega nego i za najvećeg zavodnika u Hollywoodu, Johnnyja Deppa.

 

Koliko mu je stalo do Amber dokazuje Muskova izjava iz 2010. godine da bi si "radije zabio vilicu u ruku nego ikad pisao o privatnom životu". Sad je direktor Tesle i Space X-a ipak priznao da mu je teško upoznavati nove ljude, a naročito mu je teško naći nekoga s kim će biti u dugoj vezi i koga će smatrati svojom srodnom dušom. Čak je pitao autora intervjua Neila Straussa zna li on nekoga s kim bi to mogao ostvariti.

"Ako nisam zaljubljen, ako nisam u duljoj vezi, nisam sretan, Nikad neću biti sretan bez nekoga. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kako je to, sam sam u toj praznoj kućerini, dok moji koraci odjekuju hodnikom, nitko nije sa mnom, nitko nije na tom jastuku pored mene. Jebote. Kako da budem sretan u takvoj situaciji?", zavapio je Musk.

44fd7147367033edc8f453a2d044d309

Nije se sramio ni priznati da mu je prekid teško pao. Prekinuli su zbog pretrpanih rasporeda.

"Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me boljelo", rekao je i dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan.

Čini se da je Amber pročitala taj intervju, jer su ih jutros fotografi snimili kako zajedno doručkuju u Sherman Oaksu. Nakon doručka su otišli u istom smjeru, a Musk je u ruci nosio kopiju GQ-a s Amber na naslovnici.

18013579-120063358544980-8942660666674642944-n

Nažalost po Muska, usamljenost ga prati cijeli život

"Kad sam bio dijete rekao sam da nikad ne želim biti sam", priznao je.

5198f0891a8888fd4a36adaed9207916

Svoju prvu ženu Justine Wilson upoznao je na sveučilištu u Ontariju, kad ju je pozvao na sladoled. Ona ga je odbila jer je morala učiti, no on je došao na njezina vrata s dva polurastopljena sladoleda. Iako je prešao na drugi fakultet, nastavio joj je slati ruže. Ponovno su se spojili kad je on počeo raditi na svom prvom startupu, a ona na svom prvom romanu. Vjenčali su se 2009. godine, preselili se u Los Angeles, a zajedno imaju pet sinova, blizance i trojke.

Rastali su se 2008. godine, nakon čega je on počeo izlaziti s glumicom Talulom Riley. Oženio ju je nakon dvije godine, a potom su se dvije godine kasnije razveli.

"Bile su to četiri divne godine. Voljet ću te zauvijek. Usrećit ćeš nekog jednog dana", napisao je tad na Twitteru.

Ispostavilo se da ipak nisu mogli jedno bez drugog pa su se godinu kasnije opet vjenčali. Još jednu godinu kasnije brak je opet puknuo.

"I dalje se viđamo i brinemo se jedno o drugom", rekla je Riley u istom intervjuu za Rolling Stone.

Prošle godine Musk je upoznao Amber, a jasno je kako je najseksi žena svijeta osvojila ekscentričnog bogataša.

(Index.hr)

Ne propustite