Za ove koristi SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE STAKLA sigurno nikada niste čuli!

Sve za dom
Za ove koristi SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE STAKLA sigurno nikada niste čuli!
.

Ove upotrebe sredstva za čišćenje stakla vjerujemo da do sada niste čuli.

 Pobijedite tvrdokornu masnoću.

Poprskajte masno mjesto 2 do 3 puta sredstvom za čišcenje stakla i ostavite da stoji 15 minuta.

Bilo da je u pitanju prljava ringla ili tiganj, nakon 15 minuta moći ćete da samo obrišite poprskano mjesto krpom i mast će jednostavno skliznuti! Nakon ovog fenomenalnog trika, dobro operite i isperite posude.

 Vratite sjaj nerđajućem čeliku i pločicama u domu.

Sredstvo za čišcenje stakla možete koristiti za čišćenje bilo koje površine u domu! Sredujete kuhinju? Poprskajte pločice, fižider, radne površine, šporet, sudopera i samo prebrišite. Najbolje od svega je što ne ostavlja tragove čišćenja.

 Očistite elektronske uređaje.

Televizor, DVD plejer, kompjuter, lampa… Poslije sredstva za pranje stakla na vašim uređajima neće ostati ni trunka prašine i sve će sijati kao novo.

Odstranite sve mrlje.

Sve mrlje od kafe, hrane, pica, krvi možete da uklonite pomoću sredstva za pranje stakla. Male mrlje na odjeći prsnite par puta sprejom pa ostavite da odstoji 5 do 7 minuta. Zatim operite u mašini za pranje veša na uobičajen način. Ako su mrlje veće, poprskajte ih sa više sredstva.

Napomena: ipak nemojte pretjerivati sa svim materijalima. Ako je bluza od osjetljive tkanine, isprobajte dejstvo manje količine ovog magičnog sredstva, kako ne biste upropastili materijal.

Ne propustite