Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 13. do 19. novembra

E buraz
Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 13. do 19. novembra
.

Najljepši dani ljubavi vas očekuju ove nedjelje. U ponedjeljak će Jupiter biti u zagrljaju Venere, što će pomoći vama i vašem partneru da spoznate dubinu i značaj ljubavi koju imate. U četvrtak, Venera ulazi u trigon sa Neptunom i to je dan kada će se sresti srodne duše. Subota je dobar dan za investiranje. To su bile dobre vijesti, a sada one loše. Krajem nedjelje vodićete borbu sa partnerom za prevlast. Kvadrat Marsa i Plutona daje šansu samo jednom od vas da se izvuče kao pobednik. Neka šanse budu na vašoj strani.

Ovan

Zabrinuti ste oko puno stvari na poslu, ali ako ne rizikujete, ne možete da profitirate. Romantični gest će obradovati voljenu osobu. Slobodni Ovnovi imaju mogućnost za tajnu romansu.

Bik

Vaša moć ubjeđivanja će vam dobro doći na poslovnom planu. Zvijezde vam se osmjehuju kada je ljubav u pitanju - možda je vrijeme da pozovete starog prijatelja sa kojim ste osjećali hemiju koju mu nikada niste priznali? Ne pretjerujte sa alkoholom za vikend.

Blizanci

Zvijezde vam poručuju da se otvorite za nova poznanstva jer vam mogu mnogo značiti u daljoj karijeri. Budite kolegijalni na poslu i ne odbijajte da pružite savjet ili pomoć. Ako ste u romantičnoj vezi, recite partneru sve što vam leži na srcu.

Rak

Ovo je period kada možete ostvariti svoj pun potencijal na poslovnom planu, pa ne bježite od rada i odgovornosti. Slobodne Rakove očekuje uzbudljiv vikend u kome će varnice letjeti na sve strane.

Lav

Dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom privući ćete i pozitivnu karmu u život. Osmijehnite se kolegama, udijelite kompliment partneru… Poziv iz inostranstva može mnogo toga da promijeni.

Djevica

Naučite da budete fleksibilniji kada su u pitanju međuljudski odnosi na poslu. Ne mora vaša riječ uvijek biti zadnji. Za vikend vas očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom. Čuvajte se u saobraćaju.

Vaga

I kada stvari ne idu kako ste zamislili, poslednja stvar koju treba da uradite jeste da se žalite i gunđate. Zapamtite da sve dolazi iz glave i pokušajte da život gledate vedrijim očima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo u bliskoj budućnosti.

Škorpija

Prepuni ste ideja i poslovnih zamisli, pa često stavljate posao ispred privatnog života. Partner nije nimalo sretan zbog toga. Pokušajte da napravite balans tako da ni jedna ni druga sfera života ne ispašta.

Strijelac

Na poslu držite sve konce u svojim rukama i kolege osjećaju da ste nezamjenljivi. Krajem nedjelje ćete dobiti važnu vijest koja se tiče porodice ili bliskog prijatelja. Pokušajte da pronađete vremena za fizičku aktivnost, pa makar to bila i šetnja do posla.

Jarac

Marljivo radite i sve je izvjesnija povišica ili unapređenje kojem se odavno nadate. Sve kockice su se poklopile i konačno osjećate da je pravo vrijeme da vašu vezu podignete na viši nivo. Slobodne pripadnike znaka za vikend vas očekuje nezaboravan susret.

Vodolija

Kada je u pitanju ljubavni život, moraćete da napravite izbor koji nimalo neće biti lak. Stavite na tas šta dobijate, a šta gubite. Kada je u pitanju situacija na poslu, pokušajte da držite jezik za zubima kako ne biste došli u sukob sa nadređenima.

Ribe

U život će vam ući novi ljudi koji će vam potpuno promijeniti pogled na svijet. Ribe koje su u romantičnoj vezi uplovile su u mirnu ljubavnu luku i tako će i ostati. Iskoristite vikend da se konačno naspavate.

 

Ne propustite