Oglasila se Ninina kćerka: Neko s neba mi je rekao da skrenem, svi smo mogli poginuti!

Show
Oglasila se Ninina kćerka: Neko s neba mi je rekao da skrenem, svi smo mogli poginuti!
.

Kćerka pokojnog pjevača Nina Rešića, mlada pjevačica Sandra Rešić, doživjela je jučer težu saobraćajnu nezgodu. Ona je u udesu povrijedila rame, a njen automobil skroz je uništen.

Saobraćajna nezgoda dogodila se na autoputu kod Vrčina kada je zbog greške drugog vozača udarila u bankinu. Pjevačica se oglasila za Pink.rs posle udesa i otkrila kako se sada oseća, ali i šta ju je spasilo od tragičnog ishoda.

- Djevojka ispred mene vozila je sporo, ja sam pokušala da smanjim brzinu, a onda sam u jednom trenutku željela da je zaobiđem. Iako sam vidjela na retrovizoru da iza mene nema nikoga, u trenutku kad sam skrenula lijevo vidjela sam samo dva svjetla. Bijesan automobil išao je prebrzo, proletio je kao avion. Djevojka ispred mene je počela panično da koči, ja sam morala da zarotiram automobil da se ne bih zakucala u njen automobil i onda sam udarila u bankinu - počinje priču Sandra za Pink.rs i nastavlja: 

- U tom trenutku nisam mogla da razmišljam čak ni o majci, ni o porodici. Kad sam osjetila taj udarac mislila sam da je gotovo, to je to - došao je kraj mom životu. Zakucala sam se ogromnom brzinom u bankinu i sretna sam što sam se izvukla, jer je moglo da se završi tragično - rekla je Sandra i dodala da je mjesto nezgode odmah došla policija, a onda i Hitna pomoć.

- Policija je odmah došla, ja sam dala izjavu. Moj automobil je skroz uništen, a osim mene niko nije povrijeđen, to mi je najbitnije. Nikog ne mogu da krivim za ono što se desilo. Imala sam sreće da mi je neko ''odozgo'' rekao da skrenem - završava Sandra Rešić.

Ne propustite