SEVERINA TJEŠI SVEKRA NAKON NESREĆE: Dida, nemoj plakat!

Show
SEVERINA TJEŠI SVEKRA NAKON NESREĆE: Dida, nemoj plakat!
.

Halal joj vjera Kojićka pokušava da pjevača izvuče iz depresije, u koju je pao poslije saobraćajne nesreće kada je na pješačkom prelazu kolima udario djevojku
 
Severina Kojić došla je u Beograd kako bi utješila svekra Dragana Kojića Kebu, koji je pod stresom zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao kada je na pješačkom prelazu udario osamnaestogodišnjakinju A. Đ.

Kad je saznala za nezgodu, pjevačica je spakovala kofere i s mužem Igorom Kojićem iz Hrvatske doputovala u srpsku prijestonicu kako bi voljenom svekru pružila podršku. Čim ga je ugledala, tepala mu je „dida“, kako ga zove iz milošte.

Veoma se potresla

- Seve se veoma potresla zbog cijele situacije, jer je dosta vezana za Kebu. Iako su stalno bili na telefonskoj vezi s Kojićima, Severina i Igor se nisu smirili dok nisu došli kod njih na Bežanijsku kosu. Satima su razgovarali, Dragan joj je objašnjavao kako se sve desilo. On je psihički potonuo, a Severina se trudila da ga bar malo nasmiije, ponavljajući da je najbitnije da je tinejdžerka dobro. Pokušala je da ga odobrovolji da s njom ode na večeru u restoran njihove koleginice Aleksandre Prijović, ali on nije bio raspoložen za to. Zato je u petak uveče tamo otišla bez njega - otkriva naš izvor.

Severina je po dolasku u Beograd sina Aleksandra ostavila kod njegovog oca Milana Popovića, kod kog provodi ovaj vikend. Oni već danas putuju u Zagreb zbog pjevačicinih brojnih obaveza, koje ne može da odloži. Dolazak u Srbiju nije bio planiran, ali ona je morala da bude uz svog svekra i pruži mu podršku.

Dozivao Hitnu pomoć

Podsjetimo, u utorak je došlo do saobraćajne nesreće, kada je folker u Ulici Pariske komune automobilom udario tinejdžerku koja je u tom trenutku prelazila pješački prelaz. Očevici su rekli da je on poslije nesreće bio u šoku, da je izašao iz kola i vikao da pozovu Hitnu pomoć, a povrijeđenoj djevojci je ponavljao: „Diši, diši.“ On se nije razdvajao od nje, a iskoristio je da se u izjavi za Kurir još jednom izvini njoj i porodici.

Ne propustite