ŠOKANTAN SLUČAJ TRESE REGION: DJEVOJČICA OSTALA TRUDNA 'Mi se volimo, ništa nije bilo na silu!'

Region
ŠOKANTAN SLUČAJ TRESE REGION: DJEVOJČICA OSTALA TRUDNA 'Mi se volimo, ništa nije bilo na silu!'
.

Protiv 19-godišnjaka podignuta je optužnica. Imao je spolni odnos s tada 14-godišnjom djevojčicom. Djevojka moli da se uzme u obzir to da par čeka rođenje djeteta...

Zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg mladića iz jednog manjeg mjesta na području Karlovačke županije, piše KAportal.

Mladić pak kaže da je u vezi s djevojčicom, a priču je potvrdila i 15-godišnjakinja. Uskoro očekuju dijete. Mladića terete da je u ljeto 2016. godine u jednom manjem mjestu na području Karlovačke županije imao dragovoljni spolni odnos s djevojčicom koja je u to vrijeme imala 14 godina.

Na ispitivanju u policiji je kazao kako djevojčicu poznaje nekoliko godina jer im se roditelji druže i kumovi su, kao i da su oni cura i dečko, da zajedno izlaze i posjećuju se.

Jednom su, rekao je, išli u grad i ljubili se i on ju je pitao hoće li spavati s njim, a ona je rekla da hoće. – I dogodilo se. Nije ništa bilo na silu – branio se mladić. To je potvrdila i djevojčica rekavši da se i nakon spolnog odnosa nastavila družiti s tim mladićem, jer joj se sviđao i željela je s njim biti u vezi. I dalje žive svatko kod svojih roditelja, no željela bi s njime živjeti jer, kazala je istražiteljima, s njim je ostala trudna.

Moli da sud ima u vidu tu okolnost i kod odmjeravanja kazne, jer računa na rođenje zajedničkog djeteta. I njezini i njegovi roditelji suglasni su s njihovom odlukom, piše KAportal.

 

Ne propustite