Znate li koje su sve POZNATE LIČNOSTI BILE U ZATVORU: Spavali sa bubašvabama

Show
Znate li koje su sve POZNATE LIČNOSTI BILE U ZATVORU: Spavali sa bubašvabama
.

Broj poznatih ličnosti koje su provele noć ali i mjesece u zatvoru nije mali. Iako je mnogima nakon “ćorke” popularnost porasla,  zvijezde se nerado sjećaju tog perioda, koji su teško podnijeli.

Svetlana Ražnatović je uhapšena u akciji “Sablja”, nakon čega je provela nekoliko mjeseci u zatvoru. Najprije zbog sumnje da je kontaktirala sa članovima “zemunskog klana”, a zatim i zbog neprijavljenog oružja i sumnjivih poslova u vezi sa preprodajom fudbalera Obilića.

Nakon boravka u zatvoru, Ceca je izjavila:

Sjećam se da nikada nisam videla onolike bubašvabe! Uslovi života u toj rupi bili su pakleni. Četiri mjeseca provela sam u ćeliji dva sa dva metra u nehumanim uslovima. Od kada sam uhapšena, pa do sredine maja, promrzla sam u ćeliji, kosti su mi se smrzle! Trideset dana provela sam u samici i nisam imala nikakav kontakt sa bilo kim, pa čak ni sa advokatima. Kasnije sam u ćeliji imala jednu, odnosno dvije cimerke.

U istoj akciji stradao je i Aca Lukas, koji je proveo takođe četiri mjeseca u zatvoru zbog neovlašćenog posjedovanja pištolja.

Pop pjevačica Ana Nikolić je 2012. godine provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gdje je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pjevačica je jedva gledala na oči i izmjereno joj je 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je sa bratom zadržana na trežnjenju.

Zbog prekomjerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju iza rešetaka se našao i Džej Ramadanovski. Srećom, popularni pjevač je “zgrešio” u Švedskoj, gdje su zatvori komforniji nego pojedini naši hoteli.

Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na “skandinavske” uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, đakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živjeti – rekao je folker poslije odležane kazne.

Folk zvijezda Boban Rajović je u jednoj emisiji priznao da je dva puta boravio u zatvoru i to u inostranstvu. Boban je izjavio je da je kao mlađi volio da ulazi u sukobe sa policijom, naročito ako bi bio optužen za saobraćajni prekršaj za koji smatra da nije postojao. Međutim, njemu boravak tamo nije pretjerano teško pao, s obzirom da se radilo o modernom zatvoru otvorenog tipa.

Bora Đorđević je proveo sedmicu dana istražnom zatvoru kao srednjoškolac, jer je sa društvom u nekoliko navrata upadao u stanove i kuće bogataša i od ukradenog novca kupovao instrumente

Ne propustite