SANDRA AFRIKA PRVI PUT JAVNO OTKRIVA: Evo šta joj je Zoran Marjanović nudio kada je imala samo 16 godina! (VIDEO)

Show
SANDRA AFRIKA PRVI PUT JAVNO OTKRIVA: Evo šta joj je Zoran Marjanović nudio kada je imala samo 16 godina! (VIDEO)
.

Poznata pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otkrila je detalje iz svog života, koje javnost do sada nije znala.

Sandra Afrika je gostovala u emisiji "Promocija" na televiziji "DM SAT", pa je ispričala detalje o početku karijere i suradnji s kompozitorom Zoranom Marjanovićem, koji se nalazi u pritvoru zbog osnovane sumnje da je ubio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Krsmanović.

Otkrila da joj je Zoran nekoliko godina prije početka njene karijere nudio da postane pjevačica.

"Ja nikada nisam htjela da budem pjevačica. Mnoge moje kolege su sanjali da budu pjevači, priželjkivali su to još kada su bili mali, ali ja ne. Ja sam sasvim slučajno postala pjevačica. Bukvalno, iz zezanja. Meni se to nudilo još kada sam imala 16 godina. Tada je Zoran Marjanović meni nudio pjesmu "Bato, bre", koju je poslije snimila Indi. On me je zvao da dođem u studio da probam to da otpjevam. Gledao me kada sam gostovala s Miletom Kitićem. Rekao mi je: "Svi su te zapazili kao malu, crnu, slatku, što ne bi probala da pjevaš". Sjećam se došla sam kod njega u studio s kačketom na glavi, on je meni tražio da nešto otpjevam, ja nisam smjela, pa sam mu rekla: "Ajde, doći ću sutra". Nisam ni došla. Htjela sam samo da pobjegnem", otkrila je Sandra.

Nakon tri godine, Sandra je odlučila da se ipak okuša u pjevačkim vodama.

"Poslije tri godine ponovo mi se nudila ta neka pjevačka priča. Na nagovor Mikiše pozvala sam Zorana, on mi je rekao: "Pa ti reče dolaziš sutra, a prošlo tri godine". Otišla sam konačno kod njega u studio. On je tada sarađivao s Marinom Tucaković, koja mi je napisala pjesmu "Afrika", ja samo to snimila i tako je počela moja karijera", ispričala je pjevačica u emisiji, prenosi Kurir.

 

 

Ne propustite