ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Pjevačica dva puta pobijedila rak, a sada priznala sve o suprugovim ljubavnicama “OSJEĆALA SAM DA ME VARA!”

Show
ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Pjevačica dva puta pobijedila rak, a sada priznala sve o suprugovim ljubavnicama “OSJEĆALA SAM DA ME VARA!”
.

Pjevačica je ostvarila zavidnu muzičku karijeru, ali joj u privatnom životu nisu baš cvjetale ruže.

Pjevačica Nada Obrić dva puta se čak suočila sa rakom ali sa razvodom od supruga Ace Ivanovića. Ona je ispričala kako ju je suprug godinama varao.

nada

Tokom našeg zajedničkog života imao je više žena. Nije mi bilo svejedno. Kao žena sam osećala da me vara. Tačno sam znala kada je s drugom, osećaj me nikada nije izdao. Ne mogu da kažem da nije bilo tuge i suza – ispričala je Nada u emisiji „Pres pretres“.

Navela je i kako zbog avanture svog supruga imala i naprijatna situacije.

Jednom prilikom me je pozvala majka njegove ljubavnice. Htela je da popriča sa mnom o tome što se moj muž viđa s njenom kćerkom. Održala sam joj lekciju i više mi se nije javila – istakla je pjevačica.

Veliki problem u braku pored Acinih prevara bila je i Nadina popularnost.

– U početku mu je prijalo što sam Nada Obrić, ali kasnije je imao kompleks od mog imena i prezimena. Govorio mi je da bih živela kao kraljica da sam bila drugačija. Smetalo mu je što sam jaka žena, što sam uvek bila konkretna i direktna – zaključila je Obrićeva, koja je poslije nekoliko godina odlučila da se razvede od Ace.

Ne propustite