OVO NISTE OČEKIVALI: Pogledajte čime se SNEŽANA ĐURIŠIĆ bavila prije nego je postala muzička zvijezda!

Show
OVO NISTE OČEKIVALI: Pogledajte čime se SNEŽANA ĐURIŠIĆ bavila prije nego je postala muzička zvijezda!
.

Snežana se na nagovor roditelja prijavila na takmičenje za mis Jugoslavije, gdje je predstavljala Crnu Goru. Nakon toga se u potpunosti posvetila muzici.

Otkad se pojavila na estradnoj sceni, pjevačica važi za jedan od najboljih vokala, za šta je dobijala brojna priznanja, ali to nije jedini poziv u kom je bila uspješna. Malo je onih koji znaju da se Đurišićka na početku muzičke karijere oprobala u manekenstvu, tačnije na izboru za mis Jugoslavije 1977. godine, gdje je osvojila drugo mjesto.

U to vrijeme, iza sebe je već imala nekoliko ploča, nastupala je širom zemlje i inostranstva, proglašavana za čudo od djeteta, ali status zvijezde u usponu nikako joj nije bio protekcija kada se pojavila na državnom takmičenju za mis, već se isključivo cijenila njena ljepota.

sneza

- S obzirom na to da sam tada imala samo 17 godina i da sam bila član „Beogradske estrade“, dogovor o mom učešću je bio između mojih roditelja i tadašnjeg direktora Radeta Mumina. Izabrana sam da predstavljam Crnu Goru, a sam izbor je održavan u Umagu. Moram da priznam da me tada to uopšte nije zanimalo i nije bila moja sfera interesovanja, jer je moja ljubav bila muzika. Usprkos tome, sve je ispalo izuzetno lijepo i prijatno, zanimljivo iskustvo za koje sam bogatija. Ono što će mi ostati u lijepom sjećanju jeste upoznavanje i druženje s ostalim učesnicama, a posebno laskava titula prve pratilje koju sam tad ponijela - ispričala je Đurišićka za Kurir.

Ne propustite