GAVRANOVIĆ JE UBIO PRIJATELJA ZBOG DUGOVA! Ono što je uradio ZELENAŠ kada je čuo za ubistvo će vas ŠOKIRATI!

Region
GAVRANOVIĆ JE UBIO PRIJATELJA ZBOG DUGOVA! Ono što je uradio ZELENAŠ kada je čuo za ubistvo će vas ŠOKIRATI!
.

Motiv brutalnog ubistva Nikole Ostojića za koje je osumnjičen njegov prijatelj Filip Gavranović je koristoljublje. Gavranović se odlučio na ovaj monstruozni čin kako bi zelenašima, kod kojih se duboko zadužio, vratio dug.

Kako pričaju članovi porodice ubijenog Ostojića, Gavranović je bio u "dugovima do guše" i bio je toliko očajan da je odlučio da ubije najboljeg prijatelja i od njega otme 20.000 eura.

Gavranović je staklorezačku radnju naslijedio nedavno od svog oca koji je iznenada preminuo, a Ostojić je pekaru u Resavskoj držao godinama. Kako kažu članovi njegove porodice, posao mu je dobro išao i planirao je da otvori još neku pekaru u Beogradu. Upravo zbog toga je kobnog dana kod sebe imao dio novca, oko 20.000 eura, a Gavranović je to dobro znao...

Za Gavranovića članovi Ostojićeve porodice kažu da znaju da je bio u dugovima. Čak je na dan kada je zločin otkriven, Vera, Nikolina supruga na pitanje zašto ga je ubio, rekla kratko: "Zbog čega? Zbog para."

Odmah nakon što je ubio svog prijatelja i njegovo tijelo prekrio staklom, ramovima i slikama u staklorezačkoj radnji, Gavranović se presvukao i otišao da vrati dug zelenašu.

Užasnu vijest čuo je i zelenaš kome je Gavranović odnio Ostojićev novac i odmah je pronašao porodicu ubijenog pekara.

- On nas je pronašao i vratio nam novac koji mu je Gavranović tog dana dao - ispričala je Nikolina tašta, Milena Jelovac,a potom je dodala:

- Taj dečko je ispao krajnje korektan. Kad je pročitao na vijestima šta se dogodilo, shvatio je odakle Filipu pare da mu napokon vrati dug. Vratio je Veri novac, ali šta će nam sada pare... da nam je samo našeg Nikole... - ispričala je kroz suze.

Kako kaže, Nikola je godinama štedio i vrijedno radio kako bi osigurao porodicu.

Gavranović je saslušan u utorak u Višem tužilaštvu i određen mu je pritvor od 30 dana. On se pred tužiocem branio šutnjom.

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite