POLICIJA ZAPLIJENILA 15 KILOGRAMA SKANKA: U potrazi za osumnjičenom osobom!

Region
POLICIJA ZAPLIJENILA 15 KILOGRAMA SKANKA: U potrazi za osumnjičenom osobom!
.

Kako pišu crnogorski mediji, podogrička policija pronašla je 15 kilograma skanka u putničkom motornom vozilu.

Preduzimaju se intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenog, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, službenici CB Podorica su, 04.11.2017. godine, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja pronašli na privatnom posjedu, koji se nalazi u Tuzima, putničko motorno vozilo „Škoda – Oktavija“, bez registarskih oznaka.

Nakon pronalaska vozila, postojala je osnovana sumnja da se u njemu nalaze nedozvoljeni predmeti, te je stoga predmetno vozilo dislociran specijalnim vozilom tzv. paukom na parking prostor Centra bebjednosti Podgorica", navodi se u saopštenju.

Nakon pribavljanja naredbe nadležnog državnog tužioca, 10.11.2017. godine se pristupilo otvaranju vozila i tom prilikom je u gepeku vozila pronađen džak od jute u kome se nalazilo 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

Pronađena i oduzeta opojna droga je predata Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"Službenici CB Podgorica su došli do saznanja da je vlasnik navedenog vozila P.J. (22) iz Tuzi, pa se u cilju rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska i lišavanja slobode ovog lica i procesuiranja nadležnom državnom tužiocu", piše u saopštenju policije.

Ne propustite