Djevojčica (12) postala MAJKA: Kada je progovorila o ocu, svi su se SLEDILI!

Šokantno!
Djevojčica (12) postala MAJKA:  Kada je progovorila o ocu, svi su se SLEDILI!
.

U Ukrajini tamošnji rijaliti izazvao je šok i zgražavanje nakon što  je u emisiji gostovala 12-godišnja djevojčica koja je uživo na televiziji trebala da sazna ko je otac njenog djeteta. 

Tanja je tvrdila da je otac njene kćerke stare 5 sedmice komšija, ali DNK test je pokazao da on nije otac, pa se sada sumnja na njenog očuha i dva brata. 

Djevojčica je poslije DNK analize rekla da je silovana i da je krivac član njene porodice, ali nije otkrila o kome je riječ.

Show  je nastavio da istražuje ovu situaciju i napravio je DNK analizu njenog očuha Ivana Ermina, 15-godišnjeg brata Volođe i 17-godišnjeg polubrata Viktora. Sva trojica tvrde da nisu imali odnos sa djevojčicom.

Tanjina majka Ana Lučišina (31), ima šestoro dece. Javnost je žestoko kritikuje jer dopušta da se intima njene kćerke tako javno razvlači po medijima, a prozivaju je da je uzela novac kako bi učestvovala u emisiji.

Vidljivo je i da podstiče kćerku da odgovara na vrlo neugodna pitanja voditelja iako djevojčica to ne želi. Policija razmatra slučaj i sprovodi istragu ali emisija za sad ide dalje.

Voditelj Andrej Danilevič sa Inter TV-a tvrdi kako on jednostavno želi otkriti istinu.

- Djevojčica je u svakom slučaju žrtva manipulacije i nečije neodgovornosti. Važno je rasvijetliti ovu situaciju kako bi se prestalo spekulisati - rekao je.

 

Ne propustite