Kćerka pokojnog Nine Rešića PROGOVORILA o plastičnim operacijama: Evo šta Sandra Rešić planira da uradi na svom tijelu

Show
Kćerka pokojnog Nine Rešića PROGOVORILA o plastičnim operacijama: Evo šta Sandra Rešić planira da uradi na svom tijelu
.

Sandra Rešić, kćerka pokojnog Nina Rešića, oduševljena nagradom za debitanta godine koja joj uručena na manifestaciji "Beogradski pobednik". Sandra planira uskoro da poveća grudi i istuiče da je oduševljena Sorajom, i njenim pokazivanjem golih grudi.
Da li si srećna? Izašao je prvi singl za "Grand" produkciju, "Zvezde granda" i evo sad prva nagrada u životu...
 
"Prva nagrada u životu zaista, kad su me pozvali, ja nisam mogla da vjerujem... Prvo sam mislila da je šala."
 
Da li si pustila suzu?
 
"Jesam stvarno, ja sam plakala kao kiša kad sam ustvari shvatila da je to zaista istina. I ovo će biti prva nagrada u mom životu i u mojoj pjevačkoj karijeri i preponosna sam i jako mi je velika čast što sam ovdje večeras, prosto ne mogu da vjerujem još uvijek. Mislim da tek kad budem uzela plaketu da ću vjerovati da se to dešava."

Da li te se momci plaše sada kada si postala poznata?
 
"Da! Plaše me se momci od kada sam postala mršavija. Kad sam bila krupnija to je bilo mnogo više ljudi koji su mi prilazili, sada ne... Ali neću stavljati ljubavni život u prvi plan, jer smatram da to ne treba da zanima nikog. Kada budem imala nešto da kažem da li to bila udaja ili dijete, ja ću se rado oglasiti i vi ćete prvi saznati za to. A sve do tada to je moja privatna stvar."
 
Koliko je Stefan Živojinović privlačan svim ženskim zvezdama "Granda"?
 
"Ja sam imala prilike jednom da ga upoznam, njega i gospodina Bobu Živojinovića. Ja sam pjevala u jednom lokalu koji njihovi prijatelji to drže i imala sam prilike da sjedim sa njim cijele večeri, on je pjevao i spasao me te večeri, tako da ako ovo gleda, hvala mu! Ono što znam je da je jako prijatan momak i da je jako fin. Ne gledam ga i nikad ga nisam posmatrala tako, ne mogu da griješim dušu dečko je sladak i mlad i mislim da pred njim tek stoji karijera."

Šta se dešava sa tvojim poprsjem? Hoćeš i ti da se pojaviš kao Soraja?

"Znam vidjela sam! Meni je ona skroz kul! Ono što je ona sinoć uradila... Gledam komentare na Fejsu i na Instagramu, kao kako je nije sramota. Što je to sramota? Pa svaka joj čast, ali svaka joj čast! Za sada ja mislim da sebi nikad to ne bih smjela da dozvolim, ali smatram da je pomjeranje granica u 21. vijeku normalno. A što se mog poprsja tiče vrlo brzo ćete biti obavješteni da više neće izgledati isto."
 


(Novi.ba/Telegraf)

Ne propustite