Ona ima najljepšu guzu: Muž joj je rekao da bira između njega i ovog takmičenja PITATE SE ŠTA JE IZABRALA? (FOTO) (VIDEO)

Show
Ona ima najljepšu guzu: Muž joj je rekao da bira između njega i ovog takmičenja PITATE SE ŠTA JE IZABRALA? (FOTO) (VIDEO)
.

Svjetski poznato takmičenje Miss BumBum, gdje se bira najljepša ženska zadnjica, održano je u ponedjeljak u Sao Paulu u Brazilu. Pobjednica je proglašena na kraju večeri i svi vjeruju da je pred njom blistava budućnost, prenosi The Sun.

U finalu takmičenja je učestvovalo četrnaest dama, a ubjedljivu pobjedu odnijela je Rosi Oliveira (28) - ljepotica koja je predstavljala državu Amazonas. Ova ljepotica je bila favorit od samog početka, a radi kao model i reporter.

bra

Tokom takmičenja ona je paradirala u bikiniju i šokirala je organizatore držeći zastavu svoje domovine, poslavši snažnu poruku predsjedniku Brazila.

Kada je odabrana za takmičenje, ona je izrazila zabrinutost zbog trenutne političke situacije u svojoj domovini.

- Moj najveći san je da se politika u Brazilu poboljša. Moramo da imamo mir, zdravlje, obrazovanje i bezbjednost za sve. Želim da doživim da vidim političku reformu. Trenutno nemam djecu, a zemlja u kojoj živim me onemogućava da ostvarim taj san - rekla je ona.

Istakla je da joj ovo takmičenje otvara brojne nove mogućnosti.


- Želim da dobijem priliku da napredujem u karijeri i da radim za kataloge i časopise van Brazila - kaže ona.

Ona je kasnije otkrila neobičnu priču koja stoji iza ove titule. Kako bi učestvovala u takmičenju, Rosi je žrtvovala svoj brak.

- Muž mi je rekao mi da biram između njega i ovog takmičenja - kazala je za Dejli Mejl.


Riješena da ostvari svoj san i osvoji titulu najljepše guze Brazila, Oliviera ga nije poslušala. Kako kaže, zbog toga joj uopšte nije žao.

- Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donijela. Sanjala sam o ovom trenu od djetinjstva, pa nisam htjela da mu dopustim da mi on stane na put. Još uvijek ne mogu da vjerujem da se ostvarilo. Moram da se uštipnem da se uvjerim da ne sanjam - istakla je pobjednica.


Rosi je otkrila da joj je magazin "Plejboj" ponudio snimanje, ali da još uvijek nije sigurna da li će pristati.

Za ovogodišnje takmičenje je rečeno da je bilo elegantnije nego prethodnih godina. Bilo je i polemika, jer su neke takmičarke koje su ušle u finale optužene da su varale u prethodnom krugu.

Pričalo se da su lažirale glasanje na interenetu, a jedna djevojka je morala da prođe kroz rendgen kako bi se utvrdilo da je njena pozadina potpuno prirodna.

Pogledajte video:

 

Ne propustite