GOGA SEKULIĆ POTRESENA ZBOG ANE NIKOLIĆ: Evo šta kaže o razvodu bliske prijateljice i Raste!

Show
GOGA SEKULIĆ POTRESENA ZBOG ANE NIKOLIĆ: Evo šta kaže o razvodu bliske prijateljice i Raste!
.

Pjevačica Goga Sekulić bliska je s kolegicom Anom Nikolić, i cijela priča oko njenog razvoda je i te kako potresla.

Ona je otkrila da se čula s Nikolićevom, ali i šta misli o njenom braku.

Kako kaže, vrlo je sretna zbog toga što se njena kolegica ostvarila kao majka, ali nada se da priče o razvodu nisu istinite.

"Prije desetak dana smo razmijenile poruke. Mnogo volim Anu i sretna sam što se ostvarila kao majka. Pitala sam za nju i za bebu i sve je super. U intimu ne zadirem. Pročitala sam u novinama šta se dešava, ali malo je nekulturno da je pitam da li je to istina. Neka se malo slegne situacija i smire strasti, pa kada dođe vrijeme, možda ćemo pričati na tu temu", kaže Goga, koja se nada da će pasti pomirenje između pjevačice i repera.

"Nije moje da se miješam, to je njihova privatnost. Ja bih zaista željela da ostanu zajedno. Svi brzo živimo, ljudi su nervozni, velika je kriza na sve strane, i u poslovnom i ljubavnom životu. Od sudbine nitko nije pobjegao i kako bog kaže, tako će da bude. S druge strane, moja drugarica koja je astrolog kaže da se posljednjih nekoliko mjeseci nešto dešava i da će ostati zajedno oni parovi koji uspiju da izbalansiraju i iskuliraju", kaže Goga i ističe da bi voljela da njen vjerenik Uroš i ona postanu roditelji u skorije vrijeme, ali da se ne opterećuje time, prenosi 'Alo'.

Ne propustite