SAHRANJEN IBRAHIM KEVLJANIN, NITKO IZ OBITELJI CETINSKI SE NIJE POJAVIO NA SAHRANI: ‘Oni su preveliki za nas male ljude’

Region
SAHRANJEN IBRAHIM KEVLJANIN, NITKO IZ OBITELJI CETINSKI SE NIJE POJAVIO NA SAHRANI: ‘Oni su preveliki za nas male ljude’
.

U četvrtak poslijepodne na rovinjskom groblju sahranjen je 62-godišnji Ibrahim Kevljanin, čovjek na kojega je prošle sedmice naletio pjevač Tony Cetinski. Nitko od članova obitelji Cetinski nije bio na sahrani.

Preveliki su Cetinski za nas male ljude, ako me razumijete”, rekla je jedna Ibrahimova prijateljica za 24 sata.

Na pogrebu je posljednji pozdrav Ibrahimu uputio Suad Salkić, koji se od njega oprostio riječima: “Susjedi su se svi mogli osloniti na tebe sve dok te nije zadesila velika tragedija. Danas te posljednji puta pozdravljamo i obećavamo da ćemo dugo pamtiti našeg Bracu”, prenosi 24 sata.

Podsjetimo, vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao poznati Tony Cetinski, udarilo je prošlog petka u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku. Na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

Cetinski u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Ne propustite