ŠTA KAŽETE NA OVO?

DJEVOJČICA OVIM SNIMKOM ŠOKIRALA MILIONE: "Gdje su joj roditelji?"

Objavljeno:09.11.2017 - 13:10
A A A Times Arial

Desetogodišnja djevojčica Alina iz Rusije objavila je snimak na Youtube-u u kojoj govori da je tužna što niko nije došao na okupljanje koje kaže da je organizovala, a u snimku se i rasplakala. 

Okupljanje, tzv. "meet and greet", bilo je namjereno njezinim obožavateljima na društvenim mrežama, što je trend koji je vidjela kod drugih YouTube 'vlogera'.

Snimak je do trenutka objave ovog teksta pogledalo više od dva miliona judi, a dobila je i hiljade novih pretplatnika.

Osim onih koji su joj ispod snimke ostavljali riječi utjehe i podrške, javili su se i zabrinuti korisnici koji se pitaju kako je moguće da je sve ovo organiziralo jedno 10-godišnje dijete. Mnogi se pitaju i gdje su joj roditelji dok im djevojčica sama u parku, koji može biti jako opasan za djecu bez nadzora, čeka ljude koje uglavnom poznaje samo preko društvenih mreža.

- Bolje da nitko nije došao, nego da joj se tamo pojavio pedofil - kaže jedna korisnica u komentarima.

- Zašto roditelji ne kontroliraju što im djeca rade na internetu - pita se više korisnika, koje brine i što je događaj djevojčica objavila javno, pa je netko sa zlim namjerama mogao znati u koje vrijeme će se tamo nalaziti.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia