NIJE IMALA NIŠTA: Ovo je stan u kojem je Soraja živjela prije nego što je postala poznata, ČEKAJTE DOK VIDITE ŠTA DRŽI NA STOLU (FOTO)

Show
NIJE IMALA NIŠTA: Ovo je stan u kojem je Soraja živjela prije nego što je postala poznata, ČEKAJTE DOK VIDITE ŠTA DRŽI NA STOLU (FOTO)
.

Prije nego što se Soraja proslavila u Srbiji kao učesnica "Velikog Brata" i kao pobjednica domaćeg izbora za "Plejboj" djevojku, ekipa "Blic pulsa" posjetila je starletu u njenom tadašnjem stanu.

bomktkqturbxy9hmzm3nzllyja1mdfmytjlogyzzdzkzdgwzdhlnje3nc5qcgvnkzmczqjyaa

- Ma nemam ništa u stanu. Prazan je ovako zato što sam se skoro preselila, ima možda dva mjeseca. Čim sam dobila kola, bila mi je potrebna garaža, pa sam se odlučila da uzmem stan negdje blizu neke garaže. I evo me sad ovdje - rekla  je tada Soraja.

Na njenom stolu u dnevnom boravku mogle su se naći razne knjige, od onih o seksu, preko onih malo drugačijeg sadržaja.

6d0f73d2633aa266751439f05d2c7cdb

- Aaaa, ma to su mi drugarice kupovale iz šale, te o seksu. A ove o psihologiji su za fakultet - objasnila  je Soraja i dodala:

- Ovdje sam spavala možda deset noći, više sam bila preko nego u ovom stanu. Tek treba sve da donesem ovde. Kad sam ušla, nije bilo ni tanjira, ničega, sve sam morala da donesem. Eto, jedino u ormanima ima stvari - rekla je i pokazala prepun garderober.

jnbktkqturbxy9hyjy4zmjjymy0nze4nzaxngvjyzfiztu1nzyymdgwzc5qcgvnkzmczqjyaa

16mktkqturbxy9imdm1zgrinjg0y2m4zdywmjjjzmywnwi1nwmxymjjyy5qcgvnkzmczqjyaa

6upktkqturbxy83nmixzmzlywfkowy5zwy5otziymq3mzq4ndk2mdq5oc5qcgvnkzmczqjyaa

Priznala je da, ipak, voli ponekad da zalazi i u kuhinju.

- Volim da kuham grašak s piletinom, to obožavam, volim špagete na razne načine, što, pretpostavljam, zna svako, volim kupus kiseli. Uglavnom kuham kad mi dođu drugarice, pa onda spremam za sve nas, rijetko samo za sebe - rekla je Soraja.

y-8ktkqturbxy80zte0mzdkodewnwq3zjyznduwnjgxyzuwzgewyziyys5qcgvnkzmczqjyaa

 

 

Ne propustite