Ovo je Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svijetu: Svi se ZGROZE kada se okrene, a ona je ponosna na nju

Praktična žena
Ovo je Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svijetu: Svi se ZGROZE kada se okrene, a ona je ponosna na nju
.

Ljudi se šokiraju kada je vide, a ona za sebe kaže da je plastična i ponosna na to. Sada ulazi u takmičenje za najveću zadnjicu na svijetu, i šanse da će pobijediti su, baš kao i njena pozadina, ogromne.
 

Nataša Kraun (24), Srpkinja koja živi u Švedskoj, ušla je u borbu za najveću zadnjicu. A kada joj uzmete u obzir tjelesne proporcije, veličina njene zadnjice tek djeluje van ovog svijeta - ona je visoka jedva nešto preko 155cm, a obim kukova joj je 182 cm!

Naravno, ništa na njenom tijelu nije prirodno i ona to ponosno ističe - zadnjica, grudi, usne i još mnogo toga dorađeni su uz pomoć estetske hirurgije. Usne, kaže, radi jednom mjesečno, a već treći put išla je na brazilsko podizanje zadnjice. Tu je i mnogo svakodnevnog vježbanja, a naročitu pažnju u teretani posvećuje baš vježbama za zadnjicu.

A ovako ogromna pozadina omogućila joj je da na njoj profitira - ima svoj sajt i instagram profil i broj pratilaca joj raste vrtoglavo kao i obim kukova. Nataša inače, pretpostavljaju mediji, boluje od poremećaja telesne dismorfije, odnosno u ogledalu vidi potpuno različiti odraz sebe od onoga kakav je u realnosti. To je sasvim moguće, budući da Nataša kaže da je izuzetno ponosna na svoju pozadinu - a šta vi kažete, ima li razloga za ponos?

 

Starting the day positive with a new photo set 31 pics of exotic red tights! #68inches #natashacrown #thick #pawg #pawgbooty #massive #gigantic

A post shared by Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) on

 

(Žena Blic)

Ne propustite