STRAVA: Suprugu pretukao pa pozvao ljubavnicu, evo kakvu je kaznu nasilnik dobio

Region
STRAVA: Suprugu pretukao pa pozvao ljubavnicu, evo kakvu je kaznu nasilnik dobio
.

Strašna porodična situacija odvijala se početkom majau kuću u okolici Koprivnice. 56-godišnji muškarac tada je pretukao svoju suprugu, zatočio je na sat i pol, a da stvar bude gora za to je vrijeme u kuću pozvao svoju ljubavnicu da prespava kod njega.

Podravski.hr piše da se incident dogodio u poslijepodnevnim satima, a sve je započelo kada je žena razočarana svojim brakom došla kući s kutijama kako bi spakirala svoje stvari. Suprug ju je tada počeo vrijeđati, a zatim ju je uhvatio za kosu i udario šakom u glavu. Od siline udarca nesretna žena je pala na tlo.

Nastavio je suprugu tući i kad je bila na tlu, a kada je pokušala pozvati pomoć, uzeo joj je mobitel i razbio ga. Srećom, njezina buduća snaha čula je što se događa i pozvala policiju.

Stao mi je nogama na prsa, pljunuo u lice i udario šakom u glavu. Gutio me je, a ja sam cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć. Kada sam se podigla i htjela otvoriti prozor da se bacim van, nekako sam uspjela uzeti mobitel, a on ga je uzeo i bacio na pod. Psovao mi je mater, govorio mi da sam kurva, a u međuvremenu je nazvao svoju ljubavnicu i rekao da može doći spavati kod njega”, posvjedočila je žena, a prenosi Podravski.hr.

Sutkinja Đurđica Kenđelić tokom dokaznog postupka pregledala je liječničku dokumentaciju i fotografije ozljeda pretučene žene, a optuženi nasilnik samo je djelomično priznao krivnju. Rekao je da je tog dana došlo do svađe i priznao je kako je ošamario suprugu i mobitel bacio iza kutne garniture. Rekao je kako je supruga pala kada se sagnula i glavom udarila u usisavač. Nije priznao ostale navode policijske optužnice.

Nasilnik je kažnjen uvjetnom kaznom jer do sada nije bio kažnjavan.

Ne propustite