POTPUNI PREOKRET: Rasta se VRATIO Ani, a pjevačica mu ZABRANILA samo jednu stvar!

Show
POTPUNI PREOKRET: Rasta se VRATIO Ani, a pjevačica mu ZABRANILA samo jednu stvar!
.

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvijek zakonite supruge Ane Nikolić. 

Kako Kurir saznaje, reper je posijle dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i kćerke Tare.

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod.

- Tačno je da im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite kćerku Taru. Štaviše, rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkako su se venčali. Njega je vozač prošle sedmice odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I pre ovoga puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama - kaže sagovornik za Kurir.

On kaže da Anu još nije prošao bes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

- Stefanu je stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu nasljednicu. Čim je pevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa kćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kad im unuka dođe u posjetu - završava Kurirov izvor.

Ne propustite