NAJBOLJA DRUGARICA DJEVOJKE KOJU JE UDARIO KEBA BIJESNA NA PJEVAČA: Zaletio se i uopšte nije usporio ispred pješačkog

Show
NAJBOLJA DRUGARICA DJEVOJKE KOJU JE UDARIO KEBA BIJESNA NA PJEVAČA: Zaletio se i uopšte nije usporio ispred pješačkog
.

Najbolja drugarica povrijeđene A. Đ. (18), koju je sinoć na pješačkom prelazu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu "audijem" udario Dragan Kojić Keba, kaže da se pjevač nijednog trenutka nije zaustavio ispred pješačkog prelaza.

Ona za Telegraf.rs otkriva da se ova saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo težih povreda, njenoj drugarici dogodila pri povratku iz škole.

- A. Đ. se sa drugom drugaricom vraćala iz škole. Prelazila je pešački u Pariske komune kod Hale sportova. Drugarica sa kojom je bila je vidjela da nailazi automobil i ubrzala je korak, za razliku od A. Đ. koja vozilo nije primetila pa ju je ono udarilo u desnu stranu - priča za Telegraf.rs drugarica A. Đ, koja ne želi da joj se otkriva identitet.

Prema njenim riječima, pevač se bukvalno zaletio.

- Ni jednog trenutka nije stao, niti usporio ispred pješačkog prelaza. A. Đ. ima lakše povrede - par kopči na glavi, i ugruvane su joj noga i leđa. Doživela je i epileptični napad - kaže ona i potvrđuje da joj je drugarica puštena iz KBC "Zemun".

Ona tvrdi i da je Keba pošto se zaustavio i vratio da vidi šta je sa devojkom, insistirao da je on vozi u bolnicu.

- Vjerovatno je hteo da sakrije šta se desilo, ali je drugarica koja je bila sa A. Đ. bila brža i pozvala je Hitnu pomoć koja je došla - navodi drugarica A. Đ. veoma revoltirana ponašanjem pjevača.

Dragan Kojić Keba, da podsjetimo, pokosio je devojku na pešačkom sinoć oko 20 sati. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.

(Telegraf.rs)

 

 

Ne propustite