OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ubistvo pekara Nikole Otojića razotkrila stakloreščeva bliska osoba

Region
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ubistvo pekara Nikole Otojića razotkrila stakloreščeva bliska osoba
.

Ubistvo pekara Nikole Otojića (36) čije je tijelo pronađeno juče u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici razriješeno je zahvaljući Ivani Gavranović, supruzi Filipa Gavranovića koji je osumnjičen da je počinio ovaj zločin.

Kako pišu beogradski mediji, Ivana je prva posumnjala da je Ostojića ubio njen suprug, a svoje slutnje povjerila je ocu. 

Ona je, navodno, na njegovoj garderobi pronašla krv, zbog čega joj je i postao sumnjiv.

Nakon toga obavještena je policija koja je u radnji u Resavskoj ulici pronašla Ostojićevo tijelo, kaže Milena tašta pokojnog Nikole Ostojića.

- Filip je monstrum. Proklet bio, zar tako da ga ubije. Nikola mu je uvek pomagao finansijski i bio uz njega. Nikola je bio vrijedan, spavao je svega dva-tri sata dnevno.Bio je neiskvaren. Svega se odricao. Njegov sin Srđan još ne zna da mu je otac ubijen. Ne znamo ni kako da mu saopštimo jer mu je otac bio bog i idol - priča Milena.

Ona navodi za Alo da je Filip 20. otkobra bio kod Nikolinog sina na rođendan.

- Filip se nedvano oženio i sa suprugom Ivanom živi u Borči. Ona je predivna žena, i ne zna za koga se udala. Sama je posumnjala da je on umješan. U petak je trebalo da se nađe sa njim kod "Beograđanke", a njega nije bilo 40 minuta. Poslije je premotavala film i rekla svom ocu da sumnja na Filipa. Prijavili su ga policiji i zlotvor je uhapšen - kaže očajna tašta.

Filip je, navodno, sav krvav poslije ubistva ogrnuo jaknu, pozvao taksi i odvezao se negdje da se presvuče, dok ga je Ivana za to vrijeme čekala ispred "Beograđanke".

Ostojićev nestanak, da podsjetimo, prijavljen je prošlog petka.

Pošto je juče pronađeno njegovo tijelo, ispostavilo se da se on tog dana vidio sa Gavranovićem, sa kojim je bio nerazdvojan, i koji ga je, kako se sumnja ubio. Kao motiv se pominje novac od 20.000 eura koje je Gavranović tražio od Ostojića.

Filip Gavranović je jučer uhapšen, a danas mu je određen pritvor od 30 dana.

Sa suprugom, koja ga je razotkrila, u braku je manje od mjesec dana, tačnije od 14. oktobra.

 

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite