NJEGA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA: Evo šta danas ima da kaže o njemu!

Show
NJEGA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA: Evo šta danas ima da kaže o njemu!
.

Pjevač Nemanja Stevanović trenutno je član žirija muzičkog takmičenja “Neki novi klinci”, a za “Blic puls” je otkrio zašto se u jednom trenutku povukao i šta zamjera roditeljima takmičara.

- Lijepo je i istovremeno nezahvalno biti u žiriju jer su u pitanju djeca i moraš da napraviš balans. Kako god oni zvučali loše, moraš da uviješ i to im kažeš, a opet moraš da ispoštuješ to mjesto koje zauzimaš jer ne mogu svi da prođu. Više im dajem savjete nego kritiku.

Kako se ponašaju roditelji djece?

- Roditelje bih prije komentarisao zato što dovode djecu koja nemaju sluha i guraju ih u takmičenje, a onda mi treba da budemo ti koji će ih povrijediti. Da su oni bili realni prema djetetu poštedjeli bi nas muke, a djecu stresa. Roditelji su uvjereni da njihova deca super pjevaju jer liječe svoje komplekse i ispunjavaju želje iz mladosti.

O Grandu i Popoviću kaže:

- Bilo je teško ne samo zbog napuštanja “Granda”, otišao sam u drugu produkcijsku kuću, napravio album, vratio se... Skupio sam snagu i nastavio dalje. Drago mi je što mi je Saša Popović, na sastanku kada me je zvao da se vratim u „Grand“, čestitao na radu i uspjehu koji sam postigao bez njih, ali i na ponašanju. Rekao mi je da je pogriješio i pitao da se vratim, što sam prihvatio.

 

(Novi.ba/Plusonline)

Ne propustite