VELIKI ČOVJEK: Đokovićeva gesta prema mladom teniseru oduševila sve!

Sport
VELIKI ČOVJEK: Đokovićeva gesta prema mladom teniseru oduševila sve!
.

Filip Krajinović prošle sedmice napravio je najveći uspjeh u karijeri. Odličnim nastupima dogurao je do finala Mastersa u Parizu, u kojem je izgubio od Jacka Socka.

No, bez obzira na poraz, Krajinović je postao velika sportska priča. Riječ je o teniseru rođenom u Somboru, koji je podrijetlom Hrvat. Čak posjeduje i hrvatsku putovnicu, ali u svim intervjuima ističe da je Srbin i da će uvijek igrati za njihovu reprezentaciju, iako se svojevremeno nagađalo da bi mogao zaigrati za Hrvatsku.

A kako su se ovih dana vadile zanimljivosti iz njegova života, tako se otkrila i povezanost s Novakom Đokovićem, čiji su potezi oduševili javnost u Srbiji.

Srbija je mala država, a svi njezini teniseri su jako bliski. Prije početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri s Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu prema SAD-u. Znate, Novak je oduvijek vjerovao u Filipa. Oduvijek je znao da Filip može biti veliki igrač. Čak i kad Filip nije vjerovao u sebe. Kad su ga oborile ozljede, Nole je bio uz njega – izjavio je Petar Popović, Filipov trener, francuskim medijima te dodao i kako mu je bivši prvi teniser pomagao na razne načine. Primjerice - plaćao bi mu trenere. Uz to, srbijanski mediji napisali su kako mu je darovao stan, što je Krajinović ipak demantovao, ali je naveo da mu je Đoković taj stan dao na korištenje, što je također lijepa gesta.

 

(Novi.ba/Vecernji.hr)

 

Ne propustite