POTRESNA SCENA IZ ZATVORA: Mala Jana rekla ocu da pođu zajedno kući, on joj obećao da će se BRZO VRATITI

Region
POTRESNA SCENA IZ ZATVORA: Mala Jana rekla ocu da pođu zajedno kući, on joj obećao da će se BRZO VRATITI
.

Mala Jana vidjela je i zagrlila oca poslije više od mjesec i po dana, koiko se Zoran Marjanović nalazi u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom ubistva Jelene Marjanović.

Djevojčicu je doveo stric Miloš.

- Zoran je bio srećan, euforičan, ali ga je jako pogodilo kad mu je Jana rekla da zajedno pođu kući. Rekao joj je da ne može, ali da će se brzo vratiti. Zagrilili su se i nisu  htjeli da se odvoje jedno od drugog. Ona je još mala i ne zna šta se tačno dešava sa njenim ocem, koga nije videla skoro dva mjeseca. Ovo je prvi put da su Marjanovići odveli dijete u posjetu - rekao je izvor.

Nakon posjete, djevojčicu je sačekao Vladimir Marjanović koji je dovezao nju i Miloša. On je tada preuzeo malu Janu koja je bila i dalje uplakana.

Posjeta je inače trajala sat vremena i djevojčicu je stric odvojio od oca Zorana. Dijete je plakalo sve vrijeme, čak i kad su je izveli iz zatvora.

Kako se saznaje, bila je to mučna scena, a Zoran je izgledao čudno poslije posjete, prenose srbijanski mediji.

Podsjećamo, zločin u Borči se desio 2.aprila prošle godine kad je Jelena Marjanović zvjerski ubijena na nasipu. Njen suprug je i dalje u pritvoru jer se sumnja da je povezan sa zločinom.

Ne propustite