RASTA MISLIO DA ĆE SE POMIRITI, A ONDA JE PROČITAO ANIN STATUS: Reper još ne može vjerovati šta se događa!

Show
RASTA MISLIO DA ĆE SE POMIRITI, A ONDA JE PROČITAO ANIN STATUS: Reper još ne može vjerovati šta se događa!
.

Nakon vijesti da se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razvode, pjevačica se prije dva dana oglasila na svom Instagram profilu statusom u kojem je napisala da se razvodi.

Međutim, taj njen status je šokirao Rastu, koji se nadao pomirenju.

"Rasta je shvatio da je njegovom braku s Anom kraj tek kada je video šta je napisala na Instagramu, dok je on za to vreme bio u Švedskoj, gdje je imao nastup. Raspravljali su se pre nego što je otputovao, a ona mu je po ko zna koji put objašnjavala da se njegovi noćni izlasci i pušenje marihuane ne uklapaju u porodični život. Naglašavala mu je da je potreban njoj i njihovoj kćerkici Tari, kojoj ovakvim ponašanjem daje loš primjer, međutim, on joj je rekao da smara i da je djevojčica suviše mala da bi znala šta se dešava, na šta je Ana pobjesnila", kaže sagovornik blizak poznatom paru za "Kurir" i dodaje da je reper konačno shvatio da je vrag odnio šalu, ali da će mu pjevačica teško pružiti novu šansu, iako je očajna što se razvodi poslije nešto više od godinu dana braka.

rasta-freshpress
 
"Oni su se i ranije svađali zbog istih stvari, ali se Ana nadala da će očinstvo promijeniti Rastu, pogotovo jer je pričao da jedva čeka da postane otac. Ipak, iako se primirio nakon što je Tara došla na svijet, posle samo nekoliko meseci nastavio je po starom, zbog čega su počeli sukobi među njima. Zato Ana više ne vjeruje mužu, iako je on sada moli da pokušaju još jednom. Njoj je teško zbog djeteta, ali je s druge strane uvjerena da će biti još gore ako se njihov brak ne okonča
", zaključuje sagovornik.

Podsjećamo, Ana je na Instagramu potvrdili kako se razvodi od Raste.
 
"Tara ima najboljeg tatu na svijetu, koga sam ja voljela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada... Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu riječ nećete čuti... Kao što nikome ne dozvoljavam da izgovori ružnu riječ o mom bivšem mužu! Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško! Imajte malo razumijevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama! Hvala", poručila je Ana.

Ne propustite