Novinarka iz Bijele kuće otkrila pravu istinu: NEĆETE VJEROVATI KAKVA JE ZAISTA MELANIA TRUMP

Show
Novinarka iz Bijele kuće otkrila pravu istinu: NEĆETE VJEROVATI KAKVA JE ZAISTA MELANIA TRUMP
.

Melania Trump je zasigurno jedna od najslavnijih žena na svijetu. Otkako je postalo jasno da će Donald Trump postati američki predsjednik, njegova supruga postala je meta medija, javnosti, hejtera i predrasuda.

Iako su na početku njezinog mandata mnogi dizajneri odbijali suradnju s prvom damom, Melania se izborila i njezin stil sve češće hvale modni stručnjaci. Osim što se počela oblačiti kao prava prva dama, Melania je javnost nekoliko puta iznenadila i svojim javnim istupima. 

Dokazala je da rastura francuski jezik, a nedavno je iznenadila porukom koju je uputila dječici u jednoj školi u Americi.

Kate Bennett, CNN-ova reporterka iz Bijele kuće otkrila je nepoznate detalje o Melaniji. 

"Melania je doista tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njezina uloga kao prve dame, ona je privatno doista takva''

Amerikanci vole uspoređivati Melaniju i Michele Obamu. U usporedbi s njenom prethodnicom, Bennett je Melaniju Trump opisala kao vrlo tihu i rezerviranu. Po njenom mišljenju, upravo je ta usporedba razlog zašto ljudi pogrešno doživljavaju Melaniju kao nesretnu i jadnu ženu.

Međutim, Bennett je otkrila  Melania ne razlikuje puno od Michele po pitanju entuzijazma za posao, te da će mnogi ostati iznenađeni spoznajom da Melania nije toliko neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo, kad su u pitanju javne dužnosti prve dame.

"Primjetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebnu radost joj čini kad je okružena djecom. To smo imali smo prilike vidjeti na njenom putovanju u Europu ovog proljeća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu djecu i posjećivala djecu u školama", rekla je Bennett i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup.

melania

"Primjetila sam i da je jako fokusirana na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njen sin i kako da mu bude dobra majka", zaključila je Bennett, prenosi Index.hr.

Ne propustite