UKLETO MJESTO NA AUTOPUTU: Voze najnormalnije, i kada dođu ovdje, u sekundi slete s puta, nitko ne zna zašto! (FOTO)

Region
UKLETO MJESTO NA AUTOPUTU: Voze najnormalnije, i kada dođu ovdje, u sekundi slete s puta, nitko ne zna zašto! (FOTO)
.

P.K. (48) vozač kamiona beogradske transportne firme "Unitrag Pižon" pravim čudom je preživio tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila u petak u 11.20 sati na autoputu Beograd – Niš kod sela Draževac. I to nije prva nesreća na ovoj dionici, tako da je mještani Draževca sa strahom zovu "ukleta tačka".

Do posljednje nezgode je došlo kada je kamion koji se kretao iz pravca Niša, iz još neutvrđenih razloga sletio s kolovoza, udario u podvožnjak a zatim se prevrnuo na bok. Od siline udarca kabina kamiona je potpuno uništena, a vozač je ostao prikliješten pa je vatrogascima bilo potrebno više od st vremena da ga koristeći hidraulične makaze, izvuku i gomile zgužvanog metala.

Hitna pomoć je vozača prebacila u niški Klinički centar, a kako je saopćio direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić on je ozbiljno povrijeđen ali nije životno ugrožen. Prilikom udesa pacijent je zadobio prelom lijeve noge, veliku posjekotinu na glavi ali nije vitalno ugrožen.

auto

Na istom mjestu 29. decembra prošle godine na potpuno isti način došlo je do udesa u kojem je stradalo četvero migranata a veći broj je povrijeđen.

Nikome nije jasno kako je moguće da se baš na tom dijelu puta toliko katastrofalne nesreće događaju. Kao da svi koji tuda pređu, proklizuju. Ostaje samo da apelujemo na sve koji prolaze ovom dionicom, mnogo paze, naročito u ovom dijelu putanje.

(Telegraf.rs)

Ne propustite