PROŠLA PAKAO: NAPIPALA KVRŽICU NA DOJCI Ana Kokić se podvrgla hirurškoj intervenciji!

Show
PROŠLA PAKAO: NAPIPALA KVRŽICU NA DOJCI Ana Kokić se podvrgla hirurškoj intervenciji!
.

Pjevačica Ana Kokić progovorila je o zdravstevnom problemu koji je nedavno imala. Kako bi apelovala na sve žene da vode računa o svom zdravlju, ona je sa javnošću podijelila kroz kakav je pakao prošla kada je na grudima napipala kvržicu.

"Saznalo se za to. Nisam željela da ćutim o tome iz jednog razloga - da žene kojima se to desi slijede moj primer. Ukoliko osjete promjene ili napipaju neke promjene na svom tijelu, da se odmah obrate svom ljekaru, jer najgore je kada misle da to nije ništa i da će proći, a onda kada dođe do neke teže situacije, onda nema izlaza", kaže Ana. Pjevačica nije željela da čeka, već je odmah uklonila masno tkivo.

 

"To je obično masno tkivo koje sam prije nekoliko nedelja uklonila. Nije bilo ništa što uzrokuje karcinom ili neko slično boljenje. Dešava se mnogima da se stvaraju masni čvorići koji se hirurškim putem lako uklanjanju pa sam se time vodila i sama. Smatram da svaka žena treba da vodi računa o svom zdravlju i da je to nevjerovatno bitno. Sad sam spokojna", kaže Ana za srbijanski list Blic.

Ne propustite