ZBOG OVE ŽENE SE RAZVODE: Ana poludjela kad je Rasta ubacio bivšu djevojku u spot (FOTO)

Show
ZBOG OVE ŽENE SE RAZVODE: Ana poludjela kad je Rasta ubacio bivšu djevojku u spot (FOTO)
.

Brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste doživio je krah prije nešto manje od mjesec dana, a srbijanski mediji javljaju kako je pjevačica već podnijela zahtjev za razvod braka.

Spekuliše se kako je problem nastao zbog međusobnih nesuglasica i Rastinih sve češćih odsustava, ali i Anine ljubomore.

rasta-freshpress

Kako saznaje portal Pink.rs, problem između supružnika nastao je zbog treće osobe. U pitanju je Rastina bivša djevojka.

- Ani je veoma smetalo to što Stefan dosta vremena provodi van kuće. Ona se trudila da razumije poslovne obaveze, odnosno kada je išao na nastupe i koncerte, ali njegova odsustva iz drugih razloga joj se ni malo nisu dopadala. Mislila je da će se te stvari srediti kada se rodi Tara, ali to se očigledno nije dogodilo - tvrdi izvor blizak bračnom paru i dodaje:

ana-nikolic-stefan-djuric-rasta-gak-narodni-frond-7-830x0

 - Pored svega Ana se trudila da bude što tolerantnija i da razumoke to što je često van kuće, ali dogodila se situacija koju nije želela da opravda i oprašta. A kap koja je prelila čašu bilo je kada je Ana saznala da će Stefanova bivša djevojka biti u njegovom novom spotu za pjesmu koju snima sa Ljupkom Stević. Kada je Ana čula da je i dotična Vida Savić na snimanju, odlučila je da "presječe" sve. Njih dvoje su se ozbiljno posvađali i Rasta je napustio stan. Oni ne žive zajedno više od nedjelju dana, što je Anu i navelo da podnese papire za razvod i stavi tačku na taj brak - zaključuje izvor za Pink.rs.

2017-11-03-1

2017-11-03-2

Ne propustite