Sergio Ramos poslao emotivnu poruku Piqueu i Barceloni

Sport
Sergio Ramos poslao emotivnu poruku Piqueu i Barceloni
.

Kapetan europskog prvaka Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos gostovao je u emisiji 'El Transistor' na radio postaji Onda Cero i govorio o krizi u Španjolskoj, katalonskoj neovisnosti, ali i odnosu s Gerardom Piqueom

'Boli me kada vidim što se događa jer mislim da smo zajedno jači', kazao je Ramos dodavši: 'Tužan sam kada vidim sliku Španjolske koja je poslana u svijet'.

Ramos je naglasio i kako je razočaran što španjolska himna 'Marcha Real' nema riječi.

'Više me brine što naša nacionalna himna nema riječi nego situacija u Kataloniji. Osjećam zavist kada vidim druge igrače kako pjevaju svoju himnu', dodao je stoper 'kraljevskog kluba' i 'furije'.

Ramos je naglasio kako ne može zamisliti Primeru bez Barcelone dodavši kako je njegov odnos sa suigračem iz reprezentacije Gerardom Piqueom, zagovornikom prava na referendum u Kataloniji, mnogo bolji nego što je bio ranije.

'Ne mogu zamisliti Primeru bez Barcelone. Ne mogu zamisliti da Barcelona igra u nekoj drugoj ligi', kazao je Ramos nastavivši:

'Ako uspoređujemo moj i Piqueov odnos od prije i sad, mogu vam kazati kako se sad slažemo vrlo dobro. Prije nije bilo nikakvog odnosa. Poštujemo jedan drugog zato jer igramo zajedno. Pique je u reprezentaciji uvijek imao uzorno ponašanje, bez obzira što drugi mislili o tome', zaključio je Ramos.

Ne propustite