ČETIRI AGREGATNA STANJA U BiH: Pogledajte šaljivi ODGOVOR sarajevskih ljekara Sebiji Izetbegović (FOTO)

Vijesti
ČETIRI AGREGATNA STANJA U BiH: Pogledajte šaljivi ODGOVOR sarajevskih ljekara Sebiji Izetbegović (FOTO)
.

Mnogo polemike izazvala je protekle sedmice informacija da intervju s generalnom direktoricom Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebijom Izetbegović - neće biti emitovan u programu BHT-a.

U ranije objavljenoj najavi razgovora, navedeni su detalji razgovora, a između ostalog, prenesena je izjava direktorice KCUS-a koja je izazvala veliku pažnju javnosti.
Ljekari poslali poruku Sebiji Izetbegović
 

doktori2

“A gdje su otišli ljekari? Dva kilometra daleko od Kliničkog centra. Nisu oni otišli nigdje. Oni su samo prešli u drugo agregatno stanje”, kazala je profesorica Izetbegović u tom intervjuu, govoreći o tri ljekara koja su napustila sarajevsku Ortopediju.

A koji dan poslije, na šaljiv - ironičan način reagovali su bivši uposlenici Klinike za ortopediju i traumatologiju KCUS-a dr. Hasan Tanović, dr. Senad Maksić i dr. Semin Bećirbegović.

Tanović je bio odjeven u majicu s natpisom: ''AGREGATNA STANJA U BIH: ČVRSTO, TEČNO, GASOVITO I DOKTORSKO'', a fotografija je uskoro dospjela u medije, a donosimo vam i fotografiju Tanovića sa Dr. Rifatom Rijadom Zaidom.

doktori

(N1)

Ne propustite