SMIJEH DO SUZA: Andrija napravio ŠOU NA SNIMANJU ! Upao u svježe iskopanu raku!

Show
SMIJEH DO SUZA: Andrija napravio ŠOU NA SNIMANJU ! Upao u svježe iskopanu raku!
.

Kada ste u društvu Andrije Miloševića, zabava je zagarantovana. Ovog puta, poznati glumac je napravio šou na snimanju serije "Mamini sinovi".

U jednoj od scena, koja je ekranizovana na groblju, Andrija je zasmijao cijelu ekipu, a čak je u svježu iskopanu raku.

Andrijin performans zabavio je sve prisutne i svi od reda su se valjali od smijeha.

Pogledajte snimak:

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

ANABELA TEŠKO PODNOSI RAZDVOJENOST OD KĆERKE: Otkrila da Luna pati od TEŠKOG OBOLJENJA, GODINE SU PROVELI U BOLNICAMA

Anabela Atijas teško podnosi razdvojenost od svoje kćerke Lune Đogani, a sada prvi put govori o bolesti njene nasljednice zbog čega je dodatno posebno vezana za nju.

 

- Luni je moralo da se desi iskustvo ovog rialitija i sve ovo kroz šta prolazi pokazat će se kao dobro. Ako ništa drugo, ojačat će kao osoba i naučit će mnogo toga o ljudima. Ona je do sada živjela ušuškanim životom jer sam ja dala sve od sebe da je zaštitim u svakom pogledu. Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dijete, a rođena je i sa anomalijom bešike te je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga smo prve dvije godine njenog života provele u bolnici pa sam kao majka slaba na nju. Osim toga, ja sam sa šesnaest godina u ratu izgubila dom i porodicu, koja mi je mnogo nedostajali sve dok nisam rodila Lunu i kroz nju sam nadoknađivala sve što nisam mogla da imam, odnosno ono što roditelji nisu imali priliku da mi pruže - ispričala je Anabela Atijas za "Story".
 

A Anabela Atijas je imala izuzetno težak život, rat ju je razdvojio sa porodicom i ona sama je imala velike zdravstvene probleme, a preživjela je i gubitak blizanaca.

- Sasvim iznenada je došlo do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu! - povjerila se Anabela u jednom intervjuu mnogo nakon gubitka beba.

Anabela je godinu dana od ovog događaja dobila drugu kćerku Ninu. Iako je sve prošlo kako treba, ona je zapala u depresiju. Uz Gagijevu podršku i stručnu pomoć uspjela je sve da prevaziđe.

Anabela i Gagi su se razveli poslije 14 godina braka, a taj razvod su pratile razne priče o zlostavljanjima i prevarama. Anabela i Gagi su se često obračunavali putem medija, a tek 2016. su ponovo uspostavili saradnju i kontakt.

Nakon teškog razvoda, ona se zaljubila u manekena Mladena Radulovića koga je upoznala tokom "Velikog brata". I ta ljubav se poslije manje od godinu dana, završila.

Ona je sada u srećnom braku sa Andrejom Atijasom sa kojim je 2013. dobila kćerkicu Blankicu. On se odlično slaže sa kćerkama iz njenog prvog braka.

 

Ne propustite