KAD ON ZAPJEVA SVI SE BORE DA NE ZAPLAČU: Ali njegova majka je zbog OVOGA nesretna! Ovo o Adilu dosad nismo znali!

Show
KAD ON ZAPJEVA SVI SE BORE DA NE ZAPLAČU: Ali njegova majka je zbog OVOGA nesretna! Ovo o Adilu dosad nismo znali!
.

Mnogi pjevače dijele na one koji manje ili više dobro pjevaju, ali niko ne ostaje imun na to kada neko ostavlja cijelu svoju dušu u pjesmama. A kada Adil Maksutović pusti glas, svi koji ga slušaju se bore da ne puste suzu.

Ono što mnogi ne znaju o vlasniku hitova kao što su "Laku noć", "Niko me nema" ili "Vjeruj u nas", je to da je vjerovatno najobrazovaniji mladi pjevač na srbijanskoj javnoj sceni.

Novim generacijama pjevača obično obrazovanje manjka jer se još i prije punoljetstva late mikrofona i počnu da zarađuju po klubovima i svadbama, međutim, to ne važi i za Adila, premda je u istim godinama počeo sasvim solidno da zarađuje od muzike. On je, za razliku od ostalih svojih mladih kolega, završio čak dva fakulteta, i to Pravni i Kriminalističku policijsku akademiju.

Na sve to, krajem 2015. godine, završio je i master studije na Pravu. Ipak, da će biti pjevač, znao je oduvijek. U porodičnoj arhivi se i danas čuvaju snimci na kojima, kao četverogodišnjak, pjeva na porodičnim okupljanjima i svadbama, a svi napori roditelja da ga upisuju na sportove ili usmjere ka školi, nisu pomagali. Iako je bio odličan učenik, imao je u sebi tu svijest da će u životu biti pjevač i ništa drugo, ali je, ipak, ispunio ambicije roditelja i donio im kući ne samo jednu, nego dvije diplome.

Muzičku karijeru je započeo slučajno, tako što je jedne večeri trebao da bude zamjena za pjevača u bendu svog prijatelja, a nakon što je izazvao apsolutni delirij u kafani, svi su postali svjesni toga da je zvijezda rođena. Međutim, to se nimalo nije dopalo njegovoj majci, koja je smatrala da je sramota da zarađuje od muzike kada posjeduje takav kapacitet za učenje.

- Sjećam se da sam taj prvi zarađeni novac stavio na sto, a ona nije željela da ga uzme. Baš je bila protivnik toga da se bavim pjevanjem. Mamin rođeni ujak bio je strašan pjevač i bavio se pjevanjem po kafanama. Imao je poroke, volio je da popije i tako dalje. Mama je ispred sebe imala loš primjer i nije željela da ja krenem tim putem jer je znala kakvi su rizici i čemu smo svi izloženi - ispričao je nedavno Maksutović u emisiji "Iz profila".

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

ANABELA TEŠKO PODNOSI RAZDVOJENOST OD KĆERKE: Otkrila da Luna pati od TEŠKOG OBOLJENJA, GODINE SU PROVELI U BOLNICAMA

Anabela Atijas teško podnosi razdvojenost od svoje kćerke Lune Đogani, a sada prvi put govori o bolesti njene nasljednice zbog čega je dodatno posebno vezana za nju.

 

- Luni je moralo da se desi iskustvo ovog rialitija i sve ovo kroz šta prolazi pokazat će se kao dobro. Ako ništa drugo, ojačat će kao osoba i naučit će mnogo toga o ljudima. Ona je do sada živjela ušuškanim životom jer sam ja dala sve od sebe da je zaštitim u svakom pogledu. Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dijete, a rođena je i sa anomalijom bešike te je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga smo prve dvije godine njenog života provele u bolnici pa sam kao majka slaba na nju. Osim toga, ja sam sa šesnaest godina u ratu izgubila dom i porodicu, koja mi je mnogo nedostajali sve dok nisam rodila Lunu i kroz nju sam nadoknađivala sve što nisam mogla da imam, odnosno ono što roditelji nisu imali priliku da mi pruže - ispričala je Anabela Atijas za "Story".
 

A Anabela Atijas je imala izuzetno težak život, rat ju je razdvojio sa porodicom i ona sama je imala velike zdravstvene probleme, a preživjela je i gubitak blizanaca.

- Sasvim iznenada je došlo do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu! - povjerila se Anabela u jednom intervjuu mnogo nakon gubitka beba.

Anabela je godinu dana od ovog događaja dobila drugu kćerku Ninu. Iako je sve prošlo kako treba, ona je zapala u depresiju. Uz Gagijevu podršku i stručnu pomoć uspjela je sve da prevaziđe.

Anabela i Gagi su se razveli poslije 14 godina braka, a taj razvod su pratile razne priče o zlostavljanjima i prevarama. Anabela i Gagi su se često obračunavali putem medija, a tek 2016. su ponovo uspostavili saradnju i kontakt.

Nakon teškog razvoda, ona se zaljubila u manekena Mladena Radulovića koga je upoznala tokom "Velikog brata". I ta ljubav se poslije manje od godinu dana, završila.

Ona je sada u srećnom braku sa Andrejom Atijasom sa kojim je 2013. dobila kćerkicu Blankicu. On se odlično slaže sa kćerkama iz njenog prvog braka.

 

Ne propustite