Di Francesco: Džeko je više poput Van Bastena, ne Batistute

Sport
Di Francesco: Džeko je više poput Van Bastena, ne Batistute
.

"Ono što volim kod Edina je njegova želja da radi za momčad i da agresivno napada protivničke igrače", ističe trener Rome

Roma u devetom kolu Serie A u nedjelju od 15 sati gostuje kod Torina, a uoči tog dvoboja trener vučice Eusebio Di Francesco hvali prvog strijelca momčadi Edina Džeku. Bh. napadač je ove sezone u sedam utakmice Serie A zabio sedam golova, a još je pridodao tri u Ligi prvaka.

eusebio-di-francesco-cropped-14dimffbinek11j923x33jz1s8-1

"Ono što volim kod Edina je njegova želja da radi za momčad i da agresivno napada protivničke igrače. Ako ga moram usporediti s nekim od napadača iz prošlosti više bih rekao da je kao Van Basten nego Gabriel Batistuta", rekao je Eusebio Di Francesco koji se osvrnuo i na utakmicu protiv Torina.  

"Bit će to veoma težak ispit za nas. Podsjećam vas da smo ispustili dva boda na gostovanju kod Chelseaja. Torino je pobijedio Romu sa 3:1 prošle sezone i ima trenutno 13 bodova. Dakle, nisu daleko od nas, iako mi imamo utakmicu manje. Torino je izgubio samo jednom ove sezone i mislim da nas očekuje veoma teška utakmica."

(Novi.ba/Goal.com)

Ne propustite