OVO O NJOJ NISTE ZNALI: Nekad je MASIRALA STOPALA razmaženoj bogatašici, a danas ima PRAVU IMPERIJU, Žena bez zanimanja za 10 godina od potrčka postala DIVA!

Show
OVO O NJOJ NISTE ZNALI: Nekad je MASIRALA STOPALA razmaženoj bogatašici, a danas ima PRAVU IMPERIJU, Žena bez zanimanja za 10 godina od potrčka postala DIVA!
.

I vrapci na grani već znaju priču kako je Kim Kardašijan postala slavna. Prvo je u stopu pratila Paris Hilton i bila njen glavni potrčko, a onda je porno snimkom sa bivšim dečkom Rej-Džejom utabala sebi put ka zvijezdama.


Od masiranja stopala i slaganja cipela Paris Hilton prošlo je deset godina, a Kim danas iza sebe ima pravu imperiju i jedna je od najmoćnijih imena svjetskog šou biznisa. Najpoznatija svjetska starleta danas slavi 37. rođendan i u tome prisjećamo se detalja iz njenog života koje možda niste znali.

kim-paris
Kim je već za vrijeme druženja s Paris upoznala prave zvijezde, iako je sama bila poznata samo kao "crnka s dobrom guzom". Starleta nije postala dio poznatih i slavnih dok nije objavljen njen kućni snimak koji ju je vinuo u sve svjetske medije. Uslijedio je rijaliti šou "Keeping Up With Kardashians" koji je bio ideja njene majke, a koji je proslavio i Kim i čitav klan Kardašijan-Džener. Ostalo je historija.

kim1
Njihov rijaliti ove godine je proslavio deseti rođendan, a zahvaljujući marketingu i brendu koji su stvorile Kris Džener i njene ćerke, zaradile su stotine miliona dolara i postale jedne od najuticajnijih javnih ličnosti.


Linija odjeće, šminke, saradnja sa gomilom luksuznih brendova i još mnogo toga, Kim je znala dobro da unovči, a iako zli jezici za nju vole da kažu da nema pravo zanimanje, ne možemo joj osporiti ogroman uspjeh.

22500084-367669047018384-7854137845869445120-n-1
Od neugledne drugarice razmažene bogatašice, dospjela je u sam vrh svjetske elite i teško je povezati nekadašnju Kim sa ovom danas.

(Novi.ba / zena.blic.rs)

Ne propustite