ŠOKANTNO PRIZNANJE Menadžerica Toše Proeskog: "Nikad nisam bila na njegovom grobu"

Show
ŠOKANTNO PRIZNANJE Menadžerica Toše Proeskog: "Nikad nisam bila na njegovom grobu"
.

Ljiljana Petrović, menadžerica Toše Proeskog koja mu je pomogla izgraditi ogromnu karijeru i bila jedna od najvećih podrški u životu, danas uzgaja lavandu. S njom je, deset godina nakon smrti razgovarao srbijanski Puls, a Petrovićeva im je priznala da još uvijek nije preboljela smrt Toše Proeskog.

"Vrijeme ne liječi rane. Na njegovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni nakon deset godina. Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvijek ne mogu da čuti njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pjesma 'Kad zamiriše trešnja', ali nisam je slušala deset godina", priznala je Ljiljana novinarima i dodala da s obitelji pokojnog pjevača ne komunicira od njegove smrti.

ljiljana-petrovic-1200

"Nemam nikakav kontakt sa njima, ja sam zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvijek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvatiti da sam ja bila dio Tošinog života, cijelu sebe sam davala u to. S njegovim odlaskom otišao je i dio mene'' - zaključila je menadžerica makedonskog slavuja.

 

PROČITAJTE JOŠ:

NEOSTVARENA ŽELJA TOŠETA PROESKOG: Na korak do svjetskog uspjeha, ali ovo ipak nije USPIO OSTVARITI!

Omiljeni pop pjevač Toše Proeski je poginuo na današnji dan prije 10 godina, a za života nije ostvario baš sve što je zamislio.

Proeski je bio na kastingu za operu „Vreme Cigana“ s Nikolom Đuričkom i Stevanom Anđelkovićem, ali je na kraju rolu Perhana dobila zvijezda „Granda“.

Pjevač je imao zavidnu karijeru na prostorima bivše Jugoslavije i bio na korak od svjetskog uspjeha, ali i jednu veliku neostvarenu želju - ulogu u operi Emira Kusturice „Vreme Cigana“.

 

Pjevač se prijavio na kasting, na kome su bili i Nikola Đuričko i Stevan Anđelković, ali nažalost, nije uspio da ostvari san, piše "Kurir".

Toše je bio veoma zainteresovan za Kustin projekat. Imao je sjajan vokal, fizički izgled, znanje i popularnost. Prijavio se na kasting, ali nije bilo načina da uskladi tu operu sa svojim brojnim obavezama. Bio je jedan od najtraženijih pjevača, s brojnim zakazanim koncertima. Nikad nije mogao da prežali što nije uspio sve to da uklopi - otkriva izvor.

Podsjetimo, Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. na auto-putu Zagreb-Lipovac. Njegov prijatelj i vozač izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u kamion. Toše je smrtno stradao na mjestu, njegova menadžerka Ljiljana Petrović zadobila je lakše, a vozač teže povrede.

Ne propustite