MAJKA MALOLJETNICE ZAVRŠILA U POLICIJI: Privedena zbog trgovine kćerkom Minom!

Show
MAJKA MALOLJETNICE ZAVRŠILA U POLICIJI: Privedena zbog trgovine kćerkom Minom!
.

Majka Mine Vrbaški Ivana mogla bi da završi u zatvoru jer je njena maloljetna kćerka u rijalitiju! Centar za socijalni rad iz Beograda sumnja da Ivana trguje svojom kćerkom, pa razmatra ima li osnova da protiv nje podigne krivičnu prijavu.

"Dobila sam poziv iz Centra za socijalni rad iz Inđije da dođem na informativni razgovor. Kad sam otišla tamo, rekli su mi da je iz beogradske ispostave Odjeljenja za trgovinu ljudima stigao nalog da provjere postoje li elementi da me krivično gone. Po njihovom mišljenju, ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost. Vidjela sam taj papir svojim očima. Očajna sam", zapomaže Minina majka Ivana.

Ona kaže da su ljudi iz ovih državnih institucija licemjerni jer sada brinu za njenu kćerku, a nisu željeli da joj pomognu kad je Mina bila u ozbiljnim problemima.

''Kada je Mina ušla u pubertet i kada je počela problematično da se ponaša, ne postoji ustanova u koju nisam išla i tražila pomoć. Od tog Centra, preko psihologa, policije... Svi su mi zatvarali vrata jer je ona bila stariji maloljetnik i mogla je po zakonu sa 16 godina sve sama. Okretali su glavu od problema", objašnjava Ivana.

''Mina je sve svojevoljno uradila. Meni se život ruši iz dana u dan. Osjećam se kao da nemam izlaza iz problema koji se gomilaju svakodnevno", dodala je očajna majka.

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

Ne propustite