Hrvat brutalno napadao i pljačkao žene u Austriji, prebio i trudnicu

Svijet
Hrvat brutalno napadao i pljačkao žene u Austriji, prebio i trudnicu
.

U Austriji je počelo suđenje 26-godišnjem Hrvatu koji je u prosincu izveo nekoliko napada na žene u Innsbrucku. Iako je tužiteljstvo za njega tražilo zatvorsku kaznu, to se zasad neće dogoditi.

Kako javlja tirol.orf, psihijatarica Adelheid Kastner zatražila je da se mladića hospitalizira, umjesto da ga se smjesti u zatvor, jer je u trenutku napada na tri žene bio, kako tvrdi, neuračunljiv zbog mentalnog poremećaja.

Kako je opisala psihijatrica, mladić je žene napao jer je ranije prekinuo s djevojkom te je imao "ozbiljnih problema u suočavanju s razdvajanjem". Budući da je njegova bivša djevojka imala problema s novcem, odlučio je pljačkanjem doći do novca kako bi ga dao djevojci i tako je pridobio natrag.

Za žrtve je izabrao žene jer ih je smatrao slabijima. Napadao ih je dok su izlazile iz automobila. Jedna je žena, koja je u vrijeme napada bila trudna, ispričala kako je došla kući i parkirala automobil u podzemnoj garaži. Kada je izašla iz automobila mladić ju je oborio na tlo i nekoliko puta udario nogom u glavu i cipelario. Druga žrtva bila je 34-godišnja žena koju je također brutalno pretukao, a treća žrtva bila je 61-godišnjakinja, prenosi Index.

Tužiteljstvo Hrvata tereti za tri pljačke, pokušaj ubojstva, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, otmicu i okrutnost prema životinjama.

Ne propustite