ŽENIO SE TRI PUTA: Htio je i ženu svog kolege, a ovako je izgledala SARA supruga NINE REŠIĆA!(FOTO)

Show
ŽENIO SE TRI PUTA: Htio je i ženu svog kolege, a ovako je izgledala SARA supruga NINE REŠIĆA!(FOTO)
.

Pokojni pjevač Amir Rešić Nino imao je tri žene, a sa svakom je dobio po jednu kćerku.

On je svoju prvu suprugu, pjevačicu Saru Marković upoznao na snimanju novogodišnjeg programa. Nino joj je tada ponudio i brak. Ona je pristala i uskoro su dobili kćerku Tamaru.
 

 sara-markovic-supruga-nino-resic-foto-printskrin-yt-1482099799-1061071
Rešić je sa Sarom snimio i duetsku pjesmu "Pogodak u metu"

.sara-markovic-supruga-nino-resic-foto-printskrin-yt-1482099799-1061075

Poslije sedam godina braka, Sara i Nino su se razveli, a pjevaču više ništa nije stajalo na putu da oženi Jasnu Konjević, bivšu ženu svog kolege Šerifa Konjevića. Na pitanje da li je preljuba sa njegove strane bila razlog razvoda od Sare, Nino je svojevremeno rekao:
 
"Naravno da nije. Sara i ja smo odlučili da se razvedemo prije nego što sam ja ušao u vezu sa Jasnom. Razlog je bila moja nemogućnost da živim van svoje zemlje. Sara je odrasla u Nemačkoj i insistirala je da se, kako kaže naš narod "udam", jer nije mogla da živi daleko od roditelja."
 

Rešić je sa Jasnom živio četiri godine, a umro je 2007. godine od perforacije pankreasa u 43. godini. Iza sebe je ostavio tri kćerke: Tamaru, Amelu i Sandru.

 

PROČITAJTE JOŠ:

ISPLIVALA ISTINA NA POVRŠINU Prije smrti Nino je pokušao da se UBIJE, a spasila ga je slavna pjevačica: Osjetio sam užasnu bol

Pokojni Amir Nino Rešić nekada je pokušao da izvrši samoubitsvo, a njegova velika prijateljica Snežana Đurišić spasila ga je u posljednjem trenutku.

Sve se dogodilo nakon svađe sa njegovom tadašnjom suprugom.

– Toliko je klonuo duhom da je poželio da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, sa kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je cijelu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – kažu Ninovi prijatelji.

Pjevač je svojevremeno pričao o tome kako ga je Đurišićka spasila:

– Ne sjećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovjek i dobar psiholog, na vrijeme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gdje su mi ispirali želudac i nekoliko dana ostavili na odjeljenju. Sjećam se, kada sam se razbudio, osjetio sam užasnu bol koji mi je prouzrokovao kateter – rekao je Nino tada.

 

 

PROŠLO JE 10 GODINA OD SMRTI NINE REŠIĆA: Njegova kćerka otkrila kako su izgledali njegovi posljednji dani! 

 

Danas se navršilo 10 godina od smrti pjevača Nine Rešića. 

Pjevač je preminuo u bolnici u Bijeljini, a dugo se borio sa bolešću pankreasa od koje je preminuo. 

Njegova kćerka Sandra Rešić je za "Blic" ispričala kako joj je svaki 18. oktobar težak.

"Svake godine kada dođe oktobar bude teško meni i mami, na današnji datum prethodnih godina smo uvijek znale da sjednemo popijemo kafu, upalimo jednu cigaretu za njega da izgori pošto je bio strastveni pušač. Obično odem do crkve da upalim sveću, nebitno ko se kome moli da li Bogu ili Alahu ili Budi... to je potpuno nebitno. Teško mi pada što sve ove godine nisam mogla da odem često na njegov grob, to mi pada najteže", kroz suze je ispričala Sandra.

"Posljednje njegove dane pamtim po smeijhu, mnogo smo se smijali i mislim da je tako i bolje da ga pamtim", iskrena je bila SandraPa i

 

Snežana Đurišić progovorila 10 godina nakon SMRTI NINE REŠIĆA: Otkrila na koji NAČIN POMAŽE NJEGOVOJ KĆERKI! 

Sandra Rešić, kćerka pokojnog Nina Rešića, ponosna je što će prekosutra u Bjeljini biti održan koncert u čast njenog oca, koji je preminuo prije 10 godina. Osim nje nastupiće i Dragana Mirković, Halid Muslimović, Angel Dimov...

- Drago mi je što je muzika mog oca aktuelna. On je preminuo samo nekoliko dana poslije tragične smrti Tošeta Proeskog, pa su mediji zbog toga manje pisali o njemu. Ružno će zvučati, ali nama iz porodice je to na neki način i značilo jer smo mogli u miru da ga ožalimo - rekla je Sandra.

Snežana Đurišić zbog poslovnih obaveza koje je ranije ugovorila neće moći da nastupi na koncertu u Ninovu čast, a pokojnom kolegi ima samo riječi hvale.

- Nino i ja smo bili prijatelji. Drago mi je što sam imala priliku da s njim snimim duet "Miris zelenih jabuka", to su lijepe uspomene, ali mi je najdraže od svega što sam imala priliku da pomažem i savjetujem njegovu ćerku Sandru u "Zvezdama Granda", što i dalje rado činim. Nasledila je talenat od oca i lijepo je što ga njeguje i na neki način nastavlja tamo gde je on stao - kaže pjevačica za "Kurir".

 

Ninina kćerka skinula 25 kg i u finalu "Zvezda Granda" sve je OSTAVILA BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Na početku takmičenja pojavila se kao bucka:

U samoj završnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sandra je pokazala novo izdanje.

Sandra Resić izgleda nikad bolje, a malo ko bi mogao da nađe zamjerku njenom tijelu.

Kćerka pokojnog Nine Rešića prije nekoliko godina bila je simpatična bucka, a u finalu "Zvezda Granda" pokazala je novo izdanje.

Kako je ranije potvrdila medijima, uspjela je da izgubi oko 25 kilograma. 

 

Nino sumnjao da mu je Sandra kćerka: Pjevač se pred smrt povjerio najboljem prijatelju!

 

Pokojni pevač Amir Nino Rešić sumnjao je da je ovogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Sandra Rešić njegova kćerka.

Ovo tvrdi nekadašnji folkerov menadžer i prijatelj Nermin Ademović, poznatiji kao DJ Nino.

Posljednjih dana javnost intrigira dnevnik koji je pjevač pisao u jeku popularnosti i u kome je bilježio strogo čuvane tajne.

Pokazao mu prepisku

Njegov prijatelj, koji je pronašao folkerov dnevnik, otkrio je samo djelić njegovog burnog života. Ademović tvrdi za Kurir da je jednom prilikom prisustvovao svađi Nina i Sandre, kad mu je ona u poruci napisala da nije njegova kćerka.

"U autu mi je Nino prepričavao odnos sa kćerkom i plakao je. Pokazao mi je svoj telefon dok sam vozio i samo sam malo bacio pogled. Sandra mu je u poruci napisala da nije njegova kćerka, da Nino nije njen otac i svašta još. Vkerovatno je htela da ga time povrijedi jer joj nije finansijski pomogao kad mu je tražila. On je bio veoma tužan zbog toga što ga je vrijeđala u porukama. Taj incident nije napisan u dnevniku, ali ja sam bio svjedok. Mislim da je to pričao još nekim bliskim osobama."- kaže menadžer.

Povrijedile ga njene laži

Pjevač je navodno želio da se utvrdi da li je njen otac.

"Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali, koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo. Nisam siguran." - kaže DJ. 

Dodaje da ga je najviše povredilo to što je takmičarka „Zvezda Granda“ izjavljivala da je uz oca bila do posljednjeg trenutka.

"Oglasio sam se zbog njenih riječi. Nije istina da je bila uz njega. Ne zanima me da li mu je kćerka ili nije, krivo mi je što govori neistinu."- rekao je Nermin.

Emotivan nastup
RASPLAKALA ŽIRI GRANDA

Sandra se se takmiči u „Zvezdama Granda“, a već u prvom krugu je oduševila, ali i rasplakala žiri. Aca Lukas je priznao da mu je Nino bio idol i da je svojevremeno rekao da bi volio da mu karijera bude bar upola kao njegova. Marija Šerifović je ustala i čestitala Sandri na perfektnom nastupu, dok Jelena Karleuša od suza nije mogla ništa da kaže.

Otvoreno pismo
 

OSTAVITE NA MIRU MRTVOG ČOVJEKA!

Ninova kćerka je na Facebooku objavila otvoreno pismo.

„Pošto i dalje dobijam poruke velike mržnje, ja bih još jednom i zaista poslednji put zamolila ne vas koji ste na mom profilu samo da biste ostavili negativan komentar, već ljude, porodicu i prijatelje koji su tu, eto, iz podrške. Ne čitajte i ne verujte glupostima. Vama, kojima je najbitnije u životu da anonimno nazovete novinare, ispričate brdo gluposti zarad ne znam ni ja čega, želim da kažem samo jedno: gde ste vi bili ceo njegov život i gde ste bili svih ovih devet godina otkad ga nema? Sad je lako, tu je Sandra, pa ajmo preko nje. Poslednji put vas molim da ostavite mrtvog čoveka više na miru. Posećujte grobove svojih bližnjih, moje ostavite na miru. Kakvi smo, bre, to ljudi“, napisala je Sandra, a posle nekoliko dana još jednom se oglasila: „Auuu je*ote, najveći problem u državi Sandra i Nino Rešić. Ne znam da l‘ da plačem ili da se smejem. Majke mi“.

(kurir.rs)

Otkriven sadržaj dnevnika pokojnog pjevača: "Završićeš u gepeku"! 

Folk pjevač Amir Nino Rešić preminuo je prije devet godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa, a priča o njegovom životu ponovo je postala aktuelna nakon otkrića njegovog menadžera Nermina Ademovića - on je rekao da je Nino vodio dnevnike koji kriju mnoge tajne!

- Bogami, o svačemu je tu pisano, od dešavanja na estradi do Ninovih ljubavnih afera i drugih događaja u životu - izjavio je Nermin.
 
Ademović za Kurir tvrdi da je veliki dio te svojevrsne Ninine autobiografije posvećen vezi sa Vesnom Zmijanac, u koju je pokojni pjevač bio ludo zaljubljen!
 
- Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu „Park“. Pjevačica nikad nije željela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u Boga! On je svoju tadašnju djevojku ostavio zbog Zmiki. Ta djevojka je čula da se viđaju u „Parku“, pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala cijelu sobu. Nino je tome u svom dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o svojoj patnji zbog Vesne, koja je u isto vrijeme bila s njim i s tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem - kaže Nermin.
 
- Ta veza ga je umalo koštala glave! Po Beogradu su ga jurili neki mafijaši koji su htjeli da mu naude! Kako je napisao u dnevniku, sumnjao je da je žestoke momke angažovao upravo Vučelić, koji nije mogao da podnese to što se Nino viđa s Vesnom. Poslije toga, Rešić se preselio u Sarajevo da bi spasio glavu - priča Ninov menadžer za Kurir.
 

Završićeš u gepeku!
 
Pozvali smo i Vesnu i Milorada Vučelića za komentar. Pjevačica se nije javljala na telefon, dok je Vučela čim smo pomenuli njeno ime samo rekaao:
 
- Ma, dajte, molim vas! - i prekinuo vezu.
 
Nini se poslije nekoliko godina u Sarajevu sudbina ponovila! I tamo je počeo da dobija prijetnje od nekih opasnih ljudi!
 
- Navodno, poslaće „neke ljude“ koji će me strpati u gepek i dovesti njemu „na noge“! Zvao sam ga i pitao zašto mi prijeti, sve je negirao, rekao mi je da ćemo se lično obračunati - napisao je Nino u dnevniku.
 
Ovo je samo djelić svojevrsnih memoara Nina Rešića, koje je pjevač zapisivao u rokovnicima. Menadžer Nermin Ademović ih je pronašao u Nininom stanu, poslije njegove smrti.

Ne propustite