KEBA OTKRIO MORBIDNO ISKUSTVO KOJE ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Usred nastupa sam išao na groblje!

Show
KEBA OTKRIO MORBIDNO ISKUSTVO KOJE ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Usred nastupa sam išao na groblje!
.

Dragan Kojić Keba je u emisiji "Ami G show" ispričao nevjerovatno morbidnu situaciju koju je doživio na jednom nastupu.

Naime, on je prije dvije godine nastupao u Americi, u sali koja se nalazila u blizini crkve, a onda mu je prišla jedna žena:

"Prilazi mi žena nekih 40-50 godina, zagrlila me i kaže "Molim vas, morate da ispunite jednu želju", ja kažem da hoću i pitam koja je pjesma u pitanju. Kaže da se ne radi o pjesmi. Moja sestra je umrla prije 3 mjeseca, ona je voljela vas najviše i pesmu "Procvetala lipa stara", a ja vas molim da samo odete sa mnom na groblje da joj zapalite svijeću. A to je već 9 sati uveče. I sad, možete misliti, došao sam da pjevam i sad to. Ja sam blokirao u momentu, razumijem nju. Kaže da je to 100 metara od sale, i ja kao hipnotisan kažem "Dobro". Odem sa njom do spomenika, zapalim svijeću, pomolim se, i vratim se u salu da pjevam. Osjećao sam se kao da je neko isisao sve iz mene, ali ništa negativno, ja se skroz ok osjećam. Krenuo sam da pjevam, sve u redu. U jednom trenutku sam zapjevao "Procvjetala lipa stara" i to društvo je počelo da plače, i ja sa njima", ispričao je Keba.

 

PROČITAJTE JOŠ:

NI NJEGA NIJE ZAOBIŠLA OVA ZEZNUTA BOLEST: Keba na sve načine pokušava da pronađe lijek, spas traži i kod nadriljekara!

Pjevač Dragan Kojić Keba posljednjih pola godine redovno ide kod nadriljekara u Staroj Pazovi. 

Taj ljekar je mnogima pomogao da se izliječe od depresije i ponovno pronažu smiao života.

No, čini se kako je Kebi potrebna ta pomoć, budući da se kod ovog nadriljekara zadržava oko sat vremena. Inače ovaj ljekar u Staroj Pazovi ima jako dobru reputaciju i čak ima moć da za samo tri seanse izliječi od depresije.

Još uvijek nije poznato šta to konkretno tišti Kebu, pa je morao da potraži pomoć.šti, rekao je izvor blizak pjevaču, prenosi “Srbija danas”.

 

OPSJEDNUT OGLEDALIMA: Keba priznao da ih u svojoj kući ima preko 200 u svakom dijelu kuće!

Ogledalo je nekakav segment koji je vezan za mene otkako za sebe znam. Ja ih kući imam preko 200 raznih. To je čarolija koja je dio mene. Ako me pitate zašto i kako, ja to ne bih znao ni objasniti, iskreno je priznao Dragan Kojić Keba (56) u emisiji 'Ljetnih 150 minuta'.  

Prije nekoliko mjeseci, Kebina taština je došla do izražaja kada je prije snimanja 'Grand specijala' napravio skandal jer mu vizažistica nije stavila dovoljno korektora koji mu je trebao prekriti podočnjake.

Smatrao je da mu nije stavila dovoljno, a cijelo vrijeme je povjerovao kako izgleda i na kameri mobitela. 

keba

Folk pjevač redovno ide i na tretmane iscrtavanja obrva

 

TAJNA ČUVANA 21 GODINU: Kebin najveći HIT je u originalu PRIJE SEDAM GODINA otpjevala ova čuvena pjevačica! (VIDEO)

Veliki hit Dragana Kojića Kebe “Imao sam” i poslije više od 20 godina se vrti na svim radio-stanicama, ali ono što malo ljudi zna je da ovu numeru u originalu izvodi Nada Obrić, koja tvrdi da je Keba od nje uzeo pjesmu i zatim je snimio u svojoj verziji. 

Nada Obrić je na albumu “Kako ću sama” iz 1989. objavila i pjesmu “Imala sam ljubav jednu”, međutim, ona je prošla relativno nezapaženo.

A 1996. Keba je snimio istu ovu numeru samo pod nazivom “Imao sam” i ona se nalazi na njegovom albumu “Siromasi”.

Obrićeva kaže da je bila iznenađena kada je čula da je Keba snimio svoju verziju, kao i da je Kojić nije pitao za dozvolu.

– Nije mi javio, pitao je kompozitora koliko znam, ali ja bih na njegovom mjestu nazvala i pitala. On nije. S moje strane nije bilo problema, ali mogao je bar da mi kaže, a ne tako da uzme bez pitanja. Ali to sam mu oprostila i u dobrim smo odnosima – rekla je Nada.

Pogledajte šta je Nada Obrić ispričala o Kebi i pjesmi “Imala sam ljubav jednu”:

Ne propustite