OVE MUŠKARCE JE VESNA ZMIJANAC NAJVIŠE VOLJELA, a brak sa jednim bio je uzrok prave estradne drame

Show
OVE MUŠKARCE JE VESNA ZMIJANAC NAJVIŠE VOLJELA, a brak sa jednim bio je uzrok prave estradne drame
.

Vesna je imala više nego uzbudljiv ljubavni život koji su obilježile veze sa ovim muškarcima.

Najveće interesovanje izazovao je njen brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem koji je trajao pet godina. Bila je to ljubav koja se desila početkom osamdesetih godina, a nakon razvoda pevačica i harmonišak ostali su, jedan određeni period, u dobrim odnosima.

No, u njegovom životu onda se pojavila Zorica Brunclik kojom se brzo oženio.

vesna1 

Tako je nstao ljubavni trougao koji je jedan od najpoznatijih trouglova u istoriji jugoslovenske estrade. 

 Uzalud se Zorica pravdala da nikom nije otela muža (čitaj Kemiša), ljubavni rasplet se tek nedavno razrešio na koncertu Brunclikove u Beogradu kada je na binu kao njena gošća izašla Vesna Zmijanac.

Nakon romasne sa harmonikašem Vesna je sreća Vladu Jovanovića za kog se udala, a ta ljubav donela im je ćerku Nikoliju koja se danas bavi pevanjem i koja sa Reljom Popovićem ima kćerku Reu.

Uzbudljiva je bila i njena veza sa 16 goidna mlađim baritonom Nikolim Mijailovićem, koja je nakon nekoliko raskida i pomirenja, završena 2014. godine.

A više nego uzbudljiva bila je njena romansa sa biznismenom Željkom Rstovićem. Pisalo se da joj je u vezi bio nevjeran, da je ona znala i te kao da bude ljubomorna, a sve se završilo njegovim riječima da je ona sjajan čovjek. 

 

PROČITAJTE JOŠ: 

PROŽIVLJAVA PRAVU DRAMU: Vesna Zmijanac u teškoj depresiji - RUŠE JOJ KUĆU, ona ih preklinje da prestanu!

 

Pjevačica Vesna Zmijanac posljednjih nekoliko dana proživljava pravu dramu, jer su joj komšije sa Bukulje pokvarile idilu u kojoj je bila nakon što je našla mir s unukom Reom.

Naime, oni su pjevačicu nazvali i rekli joj kako su sa suda dobili nalog da se njena kuća na Bukulju nalazi na njihovom zemljištu, te će je morati srušiti, budući da prave veliko imanje.

Iako im je pjevačica pokazala papire od prethodnog vlasnika, oni su joj ipak objasnili kako su oni bili u sporu, te da je taj dio njima pripao.

Pjevačica je molila, čak im i nudila vrijednosti manjeg stana u Beogradu kako bi od njih otkupila taj dio, ali nije uspjela da se dogovori.

Zbog toga je pjevačica pala u teku depresiju, nikome se ne javlja, a vrijeme provodi samo sa unukom.

Ipak, nada se kako će se komšije predomisliti i da će prihvatiit iznos koji im je ponudila.

 

(Novi.ba/espreso.rs)

ŠOKANTNA ISPOVIJEST VESNE ZMIJANAC: "Kriva sam za smrt svoja dva sina, željela sam da me nema"

Pjevačica Vesna Zmijanac u svojoj knjizi "Kad zamirišu jorgovani" otkrila je da je tokom osamdesetih u samo godinu dana izgubila dvije bebe u sedmom mjesecu trudnoće. 

Vesna kaže da je u periodu najveće slave prošla kroz pravu agoniju i neopisive duševne muke.

"Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja smo izgubili 1986, kad sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj se dogodio u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što scenu porođaja, koji je iznenada i prevremeno otpočeo, i faktički se događao u garderobi iza bine, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu da opišem čak ni danas. Jer to je jedan od onih bolova koji još uvek boli, praznina koja još uvek zjapi istom tamom i kad god se toga setim, a sećam se vrlo često, utroba mi se zgrči." – rekla je Vesna i dodala da tada nije ni slutila da će godinu dana kasnije doživeti još veću bol, piše Telegraf.rs.

"U prvih nekoliko nedelja nakon toga, dok je bol zbog gubitka bio još svež, želela sam da i ja nestanem, da me nema. Krivila sam sebe, ne tražeći nijednu olakšavajuću okolnost, i pritom sam samoj sebi smišljala takve patnje i muke kao kaznu da sam možda u jednom trenutku prešla onu granicu koja razdvaja svesno sagledavanje činjenica od umišljenih, pomalo bolesnih i grešnih zaključaka. Nisam ni slutila da me, na nesreću, čeka isto to, još gore. Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sin, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987." – objasnila je pevačica i napomenula, da je na neki način, gubitkom beba platila grijehe iz mladosti.

"Mislim da sam ih preplatila. Mislim i ja, a i moji nerođeni sinovi – da je, što se naše krvi tiče, danak namiren. Stvarno sam platila punu cenu. Odlučila sam da više nikad sebi ne dopustim da mi bilo šta drugo bude važnije od sopstvenog mira, zdravlja i porodice." – poručila je Vesna, koja je poslije ovih  traumatičnih iskustava promijenila način života, i kasnije rodila kćerku Nikoliju.

Evo kako izgleda Vesna Zmijanac bez trunke šminke na pijaci!

 

Pjevačica izgleda potpuno drugačije dok obavlja svakodnevne obaveze i dok je gledamo na malim ekranima.
Od kako je postala baka, Vesna Zmijanavc svaki slobodan trenutak koristi sa unukom. 

Vesna se trudi da maksimalno pomogne novopočenim roditeljima, pa je vjerovatno na pijacu krenula kako bi i njima nabavila osnovne namirnice.

Ekipa emisije "Paparazzo lov" snimila je pjevačicu ispred zgrade u kojoj živi i pratila je do jedne beogradske pijace.

Nekad i sad: Ovo je Vesna Zmijanac prije 28 godina!

 

Vesna Zmijanac poznata je da u mladosti znala biti seksipilna, iako nije imala potrebe da se slika bez odjeće.

Pjevačica je na vrhuncu karijere smatrana najzgodnijom i najljepšom pjevačicu na prstoru bivše Jugoslavije, a kada se pogledaju slike iz tog perioda, lako se može zaključiti i zašto. 

Na instagram profilu "jugoslavija.press" osvanula je fotografija naslovne stranice TV Revije iz 1988. godine, a na njoj, mora se priznati, popularna pevačica izgleda fenomenalno.

Kako se vama čini?

 

Istina izašla na vidjelo: Evo šta se dešavalo između Vesne Zmijanac i Bosanca! 

Vesna Zmijanac i Dragan Stojković Bosanac napravili su jedne od najboljih hitova, a spekulisalo se da je između njih bilo više od poslovne saranje. 


Vesna Zmijanac je 1986. godine izdala album 'Dođi što pre' koji je aranžirao Bosanac, album se prodao za više od 400.000 primjeraka. 

Poslije ovog uspjeha, spekulisalo se da pjevačina nije mogla odoljeti tadašnjem šmekeru, a evo kako je on prokomentarisao: 

 

 

"To je zastarela priča i nema tu odoleo ili ne odoleo. Ja sam samo Vesni uradio, kako ona sama kaže, jedan od najboljih albuma u njenoj karijeri i onda je iz te histerije pokrenuta prila da li smo imali nešto ili nismo. A i da jesmo, kome smeta, glupo je sada pričati posle toliko godina o tome. Kada je izašla ta ploča koju sam joj uradio, od osam pesama, imala je sedam hitova."

Ne propustite