Šokantna ispovijest majke Mace diskrecije: Ovo će mnoge iznenaditi, pa i samu Senadu

Šokantno!
Šokantna ispovijest majke Mace diskrecije: Ovo će mnoge iznenaditi, pa i samu Senadu
Video Senade Nurkić poznatije kao Maca diskrecija i Gastosa iz toaleta podrmao je region.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca diskrecija, ponovo je u centru pažnje javnosti. Nakon Macinog videa iz toaleta, gdje je bila s Gastosom, njena majka Enesa odlučila je se javno odreči.

To je objavila u magazinu "Svet", kojem je ispričala šokantnu ispovijest da joj je veoma teško što joj je Senada kćerka, te da je se mora odreći.

Istakla je da narod upire prstom u nju, govore ”eno majke one kur*etine”, a kap koja je prelila čašu bila je afera u toaletu između Senade i Gastoza u vili Parovi. Nakon toga Senadinu majku nazvao je njen brat i zamolio da više ne gledaju taj show, jer kako kaže ko zna šta još tamo mogu još vidjeti.

"Od malih nogu je raspuštena, od malena su počeli muškarci da joj se sviđaju. Izmakla mi je kontrola nad njom jer sam radila da bi nas prehranila i nisam mogla voditi računa, to je sada velika sramota. Lijepo se kod nas kaže kopi*e je kopi*e i tako će i ostati! Za nju u ovoj kući više nema mjesta, daleko joj lijepa kuća od moje, neka sada traži one koji su joj obećavali štošta. Ko zna kako će i završiti, ali neće dobro kako je krenula", kazala je Enesa.

Dodala je da je Macu nakon izlaska iz showa htjela upoznati i s biološkim ocem, ali sve su prilike da do toga neće doći. 

Ne propustite