Muškarac napao policajku: Dobio prijavu, jer je u stanu držao čak 16 mačaka

Zanimljivosti
Muškarac napao policajku: Dobio prijavu, jer je u stanu držao čak 16 mačaka
.

Jedan neimenovani 32-godišnji Poljak iz  grada Slupska, izujedao je policajku po ruci i nozi kada je policijska patrola pokušala da oduzme njegovih  16 mačaka. Poljak je svoje ljubimce, baš doslovno barnio "zubima i noktima"!

Policajka, koja je pokušala da mu oduzme i odvede u mačke azil, zbog zadobijenih ujeda poljaka završila je na bolovanju.

Poljaka i njegovu suprugu prijavile su komšije kada je smrad mačijeg izmeta u zgradi postao nepodnošljiv. Policijska patrola je došla da oduzme životinje iz stana pretrpanog đubretom, zajedno sa radnicima gradskog azila, prenose poljski novinski mediji. Dok su policajci i radnici azila pokušavali da ulove mace, pojavio se njihov vlasnik.

Čovjek je započeo tuču sa policijom, a u metežu je na više mjesta ujeo policajku za ruku i nogu, a potom su se oboje skotrljali niz stepenice na niži sprat.

Pripadnici policije konstatovana je ugruvanost i duboke rane, a mačke su prevezene u azil, gdje se čeka odluka da li će biti oduzete vlasnicima, rekla je direktorka gradskog azila Marta Šmjetanka. "Proveravamo okolnosti napada. Za fizički napad na službeno lice prijeti mu do tri godine zatvora", naveo je portparol policije Robert Červinjski.

Ne propustite