OLIVER NASTUPIO PRVI PUT NAKON ŠTO MU JE DIJAGNOSTICIRAN RAK

Region
OLIVER NASTUPIO PRVI PUT NAKON ŠTO MU JE DIJAGNOSTICIRAN RAK
.

Oliveru Dragojeviću je početkom augusta dijagnosticiran rak, no legendarni pjevač je u 69 godini života, unatoč bolesti, odradio humanitarni koncert za borbu protiv raka.

Koncert je održan u splitskom HNK gdje je Oliver nastupao u društvu svojih prijatelja i kolega Gibonnija, Tedija Spalata i Marijana Bana. Koncert je organizirala Županijska liga protiv raka povodom 50. obljetnice svojeg djelovanja, a koncert pod nazivom ‘Vjeruj u ljubav’ trajao je oko dva i pol sata.
Oliver se u jednom trenutku našalio na vlastiti račun pa je rekao: ‘Meni je doktor rekao da moram misliti na zdravlje pa ću skratiti’.

oliver-dragojevic-14

oliver-dragojevic-13

Za pjesmu ‘Bez tebe’ tražio je i pomoć publike riječima: ‘Ako mi je ikada trebala pomoć, onda je to večeras. S vama će to biti puno lakše’.
Oliver je otpjevao 5 pjesama, a za vrijeme izvedbe ‘Moj lipi anđele’ na pozornici mu se pridružilo 40 članova udruge i njegove kolege,
Kako je Oliver već krenuo na kemoterapiju, publika je znala koliko je snage uložio u koncert pa ga je nagradila velikim aplauzom.

oliver-dragojevic-111

Ne propustite