MRŠAVA, KOŠČATA I PUNA VENA: Napokon otkrivena misterija Angelinine bolesti

Show
MRŠAVA, KOŠČATA I PUNA VENA: Napokon otkrivena misterija Angelinine bolesti
.

Poznata holivudska glumica Angelina Jolie čitavo vrelo ljeto provela je u Los Angelesu šetajući se u džemperima i tunikama sa potpuno dugim rukavima.

Njeni neobični modni odabiri već su postali tema brojnih medija, a mnogi se pitaju šta se krije iza ove čudne modne odluke.

Glumica je u prethodnih nekoliko mjeseci slikana desetak puta. Obično su je fotkali kad vodi djecu u školu ili kad dolazi da ih odvede kući, ili kad zajedno sa klincima izađe na ručak i kafu.

angel

I svaki put, bez izuzetka slikali su je kako se šeta u haljinama, džemperima i tunikama sa dugačkim, širokim rukavima. Budući da su leta u Los Angelesu veoma vruća, logično se postavlja pitanje, zbog čega Angelina očajnički krije svoje ruke.

ange

Jedan uporni paparaco je uspio da je uslika nedavno u kafiću sa djecom, i to baš u trenutku kad joj se rukav podigao i otkrio podlakticu.

Mršavu, koščatu, podlakticu punu vena – podlakticu koja je u mnogo, mnogo navrata punila stranice žute štampe sa naslovima poput “Angelina Jolie će umrijeti od anoreksije”

angee

Više puta je pokušala da demantuje te glasine, te je ukazivala da je jednostavno prirodno mršava i da se osjeća jako dobro.

Naravno, nakon što je ova slika objavljena, ponovo su krenule glasine da Angelina pati od anoreksije.

 

PROČITAJTE JOŠ

Angelina Jolie stigla na premijeru prekrivena "dekom" (FOTO)

Skoro godinu dana nakon prekida s Bradom Pittom, Angelina Jolie izgleda bolje no ikada prije.

 Slavna glumica sve se češće pojavljuje i u javnosti i opet privlači pažnju svojim glamuroznim outfitima. No na premijeri svog novog filma u Los Angelesu, njen modni odabir zbunio je sve. Glumica je obukla dugačku, elegantnu haljinu u svojoj omiljenoj crnoj boji, no preko nje je prebacila veliki šal koji ju je potpuno prekrio.

foto1

Angelinin bež ogrtač s resicama odmah nas je podsjetio na deku i nije nam jasno kako se uklapa u njen svečani outfit. Srećom, osmjeh koji nije silazio s njenih slavnih usana potpuno je odvukao pažnju s ovog promašenog outfita i sigurni smo da će ga nakon jedne "ubojite" haljine svi potpuno zaboraviti.

foto

 

FANOVI NE MOGU VJEROVATI ŠTA JE URADILA OD SEBE: Glumica Angelina Jolie nikad mršavija, sama kost i koža

Glumci Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su da se razvedu prije nešto više od godinu dana.

Iako su nedavno bili na korak do pomirenja, Angelina nije željela da ponovo budu skupa jer joj se nije dopao njegov način života.

an

Međutim, jasno je kako je razvod ostavio posljedice po nju.

Najnovije fotografije glumice dok daje autograme fanovima pokazuju kako je Angelina sve mršavija, a mnogi su se neprijatno iznenadili zbog njenog anoreksičnog izgleda.

Ne propustite