PJEVAČICA NAPRAVILA HAOS: Stoja izazvala požar u hotelu, svi gosti evakuisani, stigli brojni vatrogasci!

Show
PJEVAČICA NAPRAVILA HAOS: Stoja izazvala požar u hotelu, svi gosti evakuisani, stigli brojni vatrogasci!
.

Pjevačica Stoja Novaković izazvala je požar u jednom hotelu u Sidneju, te je zbog toga umalo završila u zatvoru. 

Naime, ona je sama spremala doručak u svom apartmanu.  Toster se zapalio, zapištao je protivpožarni alarm, upalio se detektor dima i prskalice, a na lice mjesta su stigla tri vatrogasna vozila sa 15 vatrogasaca. Osoblje hotela istog momenta je evakuisalo goste.

- Pošto voli reš tost, Stoja je dva puta tostirala hleb. Međutim, toster je počeo da se dimi i u kuhinji se ništa nije vidjelo. Upalio se „smoke alarm“, nastala je panika,a pjevačica se tresla od nervoze. Srećom, nije napravila veliku štetu, ali morala je da se pravda pred policijom i direktorom hotela. Taman kad je skupila lovu na australijskoj turneji, ona je morala da izdvoji ogromnu svotu novca da plati kaznu. Imala je sreću što je svako veče radila i punila klubove pa je dobro i zaradila - otkriva izvor za "Kurir".

Stoja je potvrdila ove natpise medija:

- Ne želim da se sjećam tog dana. Tačno je sve. Žao mi je samo što sam platila kaznu a nisam zapalila cigaretu, već toster. Bar da sam je zapalila, pa da ne žalim  - kazala je za "Kurir".

 

PROČITAJTE JOŠ:

POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako je Stoja izgledala prije 19 godina!

Prvi album je objavila 1998. i Stoja je tada izgledala potpuno drugačije.

Stojanka Novaković Stoja  počastila je na svom Instagram profilu fanove fotkom, omota svog prvog albuma. Svi su ostali bez riječi, jer pjevačica je jednostavno  NEPREPOZNATLJIVA.

stoja

Te 1998. kada je Novakovićeva objavila ploču "Kako je meni sada", pjevačica je bila mršava, sa  drugačijom fizurom, i u njoj je gotovo nemoguće  prepoznati današnju Stoju.

 

KOD FRIZERA JE BILA 16 SATI – Pogledajte kako Stoja sada izgleda

Pjevačica Stoja Novaković riješila je da promijeni svoj izgled, pa je krenula od kose.

Stoja se odlučila vratiti frizuri sa početka karijere, pa sada ima pletenice po cijeloj glavi.

 

16 sati kod frizera... Da li je realno ??

Objavu dijeli stoja (@stojainstitucija) 

"16 sati kod frizera. Da li je realno?", napisala je pjevačica pored fotografije. Nova frizura jako se dopala njenim fanovima, koji su joj udijelili gomilu komplimenata.

 

Gotovo !

Objavu dijeli stoja (@stojainstitucija) 

 

 

Ne propustite