Ženio se ŠEST puta i ima DEVETERO djece: Legendardni fudbaler POSTAO DEDA u 44. godini

Sport
Ženio se ŠEST puta i ima DEVETERO djece: Legendardni fudbaler POSTAO DEDA u 44. godini
.

Bivši reprezentativac Brazila i jedan od najboljih lijevih bekova u historiji Roberto Karlos u 44. godini dobio je prvo unuče.

 

Đovana, druga kćerka velike legende rodila je dječaka.

fudball

"Čestitam svojoj kćeri na rođenju mog prvog unuka Pedra! Neka Bog blagoslovi vas i vašeg lijepog sina, želim vam zdravlje", napisao je Karlos na "Instagramu".

 

Brazilac se ženio šest puta i ima devetoro djece.

 

 

PROČITAJTE I:

 

ZBOGOM, LEGENDO: Preminuo slavni jugoslovenski fudbaler!

U švajcarskom Sent Galenu u četvrtak 28. septembra u 82. godini preminuo je osvajač zlatne medalje na OI u Rimu 1960. Željko Perušić.

0cc7f600eb587feb6ae8

 

Željko Perušić rođen je 23. marta 1936. godine u Dugoj Resi gdje sa 14 godina počinje da igra za juniorsku selekciju, a kasnije i za seniore za koju je nastupao do 1956. godine kada prelazi u zagrebački Dinamo.

Potom je sa velikim uspjehom branio boje Minehna 1860, kao i švajcarskog Sent Galena. Karijeru je završio u luksemburškom Vaducu.

Perušić je nastupio na Olimpijskim igrama 1960. godine u Rimu i bio je član jogoslovenske reprezentacije koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju. Iste je godine osvojio i srebrenu medalju u Parizu na prvom Kupu nacija, preteči Evropskog prvenstva.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 27 utakmica, a po završetku igračke karijere Željko Perušić ostao je da živi u Sent Galenu u kojem je proveo posljednje dane života.

Ne propustite